Set de joacă pentru baie PAW Patrol Adventure Bay cu vehicul de urmărire luminos, jucărie de baie pentru copii cu vârsta de 3 ani în sus


Pret: £24.99 - £19.99
(as of Nov 02,2022 14:52:49 UTC – Detalii)

De la producator

11

11

22 Include: 1 set de joacă pentru baie PAW Patrol Adventure Bay 1 vehicul Chase 1 figurină Chickaletta 1 cană cu apă 2 ventuze 1 ghid de instrucțiuni

Set de baie PAW Patrol Adventure

Concură spre salvare cu setul de joacă pentru baie PAW Patrol Adventure Bay. Acest set de joacă aduce emoția PAW Patrol chiar în cada ta. Dispunând de un Adventure Bay Tower care se montează pe gresie, un vehicul Chase iluminat și o figurină Chickaletta care plutește, poți transforma timpul de baie în timp de joacă. Ventuzele de pe spate facilitează atașarea setului de joacă pe plăcile de baie și îl ajută să rămână pe loc în timpul jocului. Când Chickaletta are probleme cu plutirea în cadă, este timpul să alerge spre salvare.

11

22

33

JUCĂRIE DE BAIE MONTATĂ PE PERETE

Cu 2 ventuze, este ușor să atașezi setul de joacă pentru baie Adventure Bay pe plăcile căzii, astfel încât să rămână pe loc în timp ce copiii își joacă aventurile de salvare la baie.

VEHICUL DE HĂLUARE ÎLUMINAT

Acest set de joacă distractiv pentru baie vine cu Chase turnat în vehiculul său. Când vehiculul aterizează în apă, se aprinde. O salvează pe Chickaletta din cadă și salvează ziua cu Chase.

CURSA PENTRU SALVARE

Aduceți entuziasmul PAW Patrol chiar în cadă. Umple partea de sus a Turnului Adventure Bay cu apă pentru a trimite vehiculul lui Chase să alerge pe pistă pentru a o salva pe Chickaletta.

VEHICUL CHASE ÎLUMINAT: Acest set de joacă distractiv pentru baie vine cu Chase turnat în vehiculul său. Când vehiculul aterizează în apă, îl luminează pe Rescue Chickaletta din cadă și salvează ziua cu Chase.
CURSA PENTRU SALVARE: Aduceți entuziasmul PAW Patrol chiar în cadă Umpleți partea de sus a Turnului Adventure Bay cu apă pentru a trimite vehiculul lui Chase să alerge pe pistă pentru a salva Chickaletta.
Setul de joacă pentru baie PAW Patrol Adventure Bay este un cadou grozav pentru copiii cu vârsta de 3 ani în sus. Necesită asamblare pentru adulți. Vehiculul include 3 baterii LR44 Transformă timpul de baie în timp de joacă cu acest set de joacă captivant.
Include: 1 set de joacă pentru baie PAW Patrol Adventure Bay, 1 vehicul Chase, 1 figurină Chickaletta, 1 cană cu apă, 2 ventuze, 1 ghid de instrucțiuni

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.