Set de etichete cu laser FORHISHER cu vestă, pistoale cu etichete laser pentru copii, adolescenți, adulți, distracție în familie în grup, set de jucării cu etichete Lazer, set de 2 jucători, cel mai bun cadou pentru 4 5 6 7 8 9 10 11 12+ ani, băieți, fete…


Pret: £59.99 - £49.99
(as of Jan 05,2023 14:14:10 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Joc de luptă interesant】Acest set de etichete laser pentru copii are 2 culori de echipă, alege oricare dintre cele 2 echipe reprezentate de albastru, roșu. Este o jucărie uimitoare de echipă de luptă pe care le poți juca cu prietenii și familiile. Îți va încuraja copiii să lucreze împreună , cultivați conștientizarea echipei, dezvoltați strategii, încercând tot ce este mai bun pentru a fi câștigătorul!
【Design cool】Acest set de pistoale cu laser tag are 4 tipuri de arme (SINGLE SHOT, SHOTGUN, MILLER PIST and ROCKET) cu sunete și lumini de împușcare foarte simulate. Poate face sens puternic de vibrație, ceea ce te face să te simți ca într-o adevărată arenă cu laser tag. Raza de acțiune a armelor este destul de departe, iar distanța maximă de tragere este de 130 de picioare, perfectă pentru luptele cu laser în interior și în aer liber.
【Timpul copiilor și al părinților】 Setul de etichete laser este o jucărie minunată pentru familii în weekend sau sărbători. Vă ține pe dumneavoastră și copiii dvs. departe de produsele electronice reci. Părinții și copiii se pot bucura de fericire fără sfârșit cu aceasta. Este o modalitate excelentă de a însoți copiii și îmbunătățiți relația părinte-copil. Pistoale cu laser tag este cel mai bun cadou pentru băieții dvs. fete.
【Ușor de operat】Această etichetă laser este foarte ușor de utilizat, trebuie doar să introduceți bateriile, să alegeți echipa, să comutați modurile de tragere și apoi puteți începe să vă jucați în interior sau în aer liber. (Bateriile nu sunt incluse, fiecare pistol folosește 4 baterii AA și fiecare vestă folosește 3 baterii AA). Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la timp și vă vom asigura un produs și un serviciu 100% satisfăcător.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.