Set de doctori pentru copii – Set de joacă pentru îngrijirea animalelor de companie pentru copii cu costum de doctor, câine de pluș, joc de rol pentru prefăcători Trusă medicală Jucării Cadouri pentru copiii mici de 3 4 5 6 ani


Pret: £21.99 - £20.99
(as of Jan 06,2023 02:53:05 UTC – Detalii)

descrierea produsului

Set de costume de doctor pentru copii pentru jocuri de rol

Set de costume de doctor pentru copii pentru jocuri de rol

set veterinar pentru copii cu o păpușă moale de câine

set veterinar pentru copii cu o păpușă moale de câine

Set de doctor Meland Kids cu costum de îmbrăcare a medicilor și jucărie pentru câini de companie, trusa medicală perfectă pentru copii pentru băieți și fete de 3, 4, 5 și 6 ani, joc de rol. Bucurați-vă de jocurile Happy Doctor!

Caracteristică:

Geantă de transport la îndemână – Toate jucăriile veterinare necesare pentru a examina și trata animalul dvs. de companie preferat vor fi conținute ordonat în geanta de transport medical. Set de joacă Surdy Toy Doctor de bună calitate – Instrumentele minunate pentru doctor incluse în această trusă medicală pentru copii sunt fabricate din plastic robust și nu se vor sparge ușor. De asemenea, nu are nicio parte ascuțită sau miros care să asigure micul tău medic, asistentă, dentist sau veterinar să se joace în siguranță. Set veterinar realist pentru copii cu culori strălucitoare – Învățați diverse jucării medicale și recunoașteți culorile în timp ce vă jucați cu setul de joacă pentru veterinar meland. Învățați abilitățile de alăptare în timp ce se joacă – Copilul va învăța cum să aibă grijă de pacient sau animal de companie și va ști mai multe despre responsabilitatea de a fi medic sau veterinar. Jucărie interactivă ideală – Părinții îi pot învăța pe copii cum să distingă și să folosească diferite instrumente ale medicilor. Doar începeți jocurile de rol fără ecran și bucurați-vă de timpul fericit în familie! Excelent pentru construirea încrederii în sine și a abilităților de comunicare ale copiilor: micile dumneavoastră asistente vă vor cere pe dumneavoastră sau pe prietenii lor să vă pregătiți pentru a verifica bătăile inimii sau pentru a lua temperatura, ceea ce este bun pentru promovarea abilităților lor sociale.

Pachet inclus:

Costum de doctor cu pălărie și mască x 1, păpușă pentru câine de companie x 1, geantă de tote la îndemână x 1, stetoscop de jucărie x 1, monitor de puls de jucărie x 1, otoscop de jucărie x 1, termometru de jucărie x 1, lanternă de jucărie x 1, seringă de jucărie x 1, ciocan reflex de jucărie x 1, telefon de jucărie x 1, oglindă dentară de jucărie x 1, foarfece de jucărie x 1, pensetă de jucărie x 1, scalpelx de jucărie 1, sticlă de pastile de jucărie x 2, farfurie de jucărie x 1, bandaj adeziv de jucărie x 1 , Ochelari de jucărie x 1, Etichetă cu nume x 1, Clipboard x 1

set veterinar cu o jucărie pentru câine

set veterinar cu o jucărie pentru câine

costum de doctor pentru copii

costum de doctor pentru copii

Stetoscop de jucărie

Stetoscop de jucărie

set de joc de rol veterinar

set de joc de rol veterinar

Set veterinar pentru copii cu o jucărie drăguță pentru câine – Cu excepția faptului că se îmbracă ca asistent medical sau chirurg, copiii se pot transforma și într-un mic veterinar pentru a face un examen medical pentru cățelul moale.

Ținuta de doctor pentru copii cu pălărie și mască – Costumul chirurg pentru copii bine făcut este potrivit pentru copiii mici de 3 4 5 6 ani.

Stetoscop realist de jucărie pentru copii – Această jucărie cu stetoscop pentru copii se poate aprinde și chiar produce un sunet simulat de bătăi ale inimii, care aduc fetelor și băieților distracție fără sfârșit.

Ajută la depășirea fricii de vizita la doctor – Majoritatea copiilor mici se tem să viziteze doctorii. Prin jocul de rol medic-pacient, ei vor afla mai multe despre vizita la medic și se vor oferi voluntari pentru a coopera cu medicul în timpul următorului control medical real.

♥ Jucărie pufoasă pentru cățeluș și set veterinar realist pentru copii cu efect de sunet ușor Adaugă un plus de distracție: o mulțime de accesorii în acest set veterinar pentru copii împreună cu un câine drăgălaș moale. Copiii pot purta costumul veterinar și pot folosi jucării veterinare pentru a trata animalul de companie. Toate articolele electronice din acest set veterinar de joacă vin cu bateriile încorporate și se pot aprinde. Stetoscopul de jucărie poate chiar să emită un sunet simulat de bătăi ale inimii. Trusa veterinară funcțională pentru jocuri de rol va satisface mai bine curiozitatea copiilor mici și va ține imaginația ocupată ore întregi.
♥ Rochie adorabilă pentru copii și geantă de tote utilă Aduc o experiență captivantă a jocului de rol al doctorului: ținuta, pălăria și masca pentru doctori incluse sunt potrivite pentru 3-6 ani, care sunt fabricate din poliester rezistent și ușor de curățat. Geanta medicală de transport din bumbac poate ține toate jucăriile chirurgului pentru o cameră frumoasă și ordonată și un transport ușor. Jocul de rol medic-pacient îl va ajuta pe copil să depășească frica de vizita la medic prin familiarizarea cu instrumentele și procedurile medicale obișnuite.
♥ Set de costume educaționale pentru jocuri de rol pentru medic veterinar ajută la inspirarea imaginației, a creativității și la cultivarea empatiei: îmbrăcând costumul de veterinar pentru copii, prefăcându-se că ia temperatura, ascultând sunetul bătăilor inimii și administrând o injecție pentru câinele de companie, copiii vor învăța cum să arate după animale de companie sau animale. De asemenea, oferă copiilor o șansă excelentă de a-și folosi imaginația activă. Set de joacă veterinar perfect pentru copiii de 3 4 5 6 ani care iubesc animalele și pretind jocuri de rol.
♥ Set de costume fantastice pentru doctori pentru copii și cadou decent de naștere de Crăciun pentru băieți, fete, 3 4 5 6 ani: trusa de doctor de jucărie Meland cu haina de doctor pentru copii oferă un canal bun pentru îmbunătățirea interacțiunii părinte-copil și promovarea comunicării emoționale. Este, de asemenea, o jucărie veterinară ideală pentru iubitorii de animale mici care doresc să fie veterinar. Lasă imaginația micuțului tău doctor să zboare și fii creativ!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.