seOSTO Control rotativ al volumului Jucărie cactus dansant Jucărie de pluș Cactus vorbitor Înregistrare, Jucărie cactus cântând Repetă ceea ce spui pentru cadouri pentru copii, Încurajează vorbirea bebelușului


Pret: £21.99
(as of Jan 08,2023 09:01:25 UTC – Detalii)

2719
【Cadou minunat pentru copii】Jucăria de dans nu este doar educativă, ci și distractivă pentru întreaga familie. Accesoriu perfect pentru decorarea casei, petrecere, creând o atmosferă plină de viață și caldă. Cadou perfect pentru copii, bebeluși, copii mici, ca cadou de ziua de naștere.
【INSTALAREA BATERIEI】 Sunt necesare 3 baterii alcaline AA de 1,5 V, iar BATERIEI NU SUNT INCLUSE în livrare. În partea de jos, scoateți șurubul cu o șurubelniță, instalați pachetul de 3 baterii AA și strângeți șurubul.
【INSTRUCȚIUNI】1. Rotiți butonul negru din partea de jos: ON; 2. Apăsați butonul de muzică pentru a reda muzică, între timp jucăria vorbitoare se rotește și strălucește. 3 . Apăsați în mod repetat pentru a trece la melodia următoare; 4. Apăsați din nou pentru a opri redarea, vă repetă discursul cu o voce amuzantă dacă vorbiți; 5. Apăsați lung pe celălalt buton pentru a înregistra, cel mult 15 secunde, apoi apăsați pentru a reda sunetul acustic.
【Garanție de calitate】Dacă produsul pe care l-ați primit nu corespunde așteptărilor dvs., nu ezitați să ne contactați, vă garantăm că vom oferi o soluție pentru SATISFACȚIA dumneavoastră.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.