Seagoal Flower Garden Building Jucarii pentru copii de 3 ani | 140 buc Kituri de flori | Jucării pentru fete Vârsta 3+ Buchet de flori Jucării pentru fete 3 4 5 ani


Pret: £25.99
(as of Jan 08,2023 22:22:08 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Jucărie educațională de grădină STEM – Acest set de construcție de grădină poate ajuta copiii să învețe despre diferite părți ale unei plante. Urmărește conceptul de educație STEM, concentrează-te pe dezvoltarea abilităților de știință, tehnologie, inginerie, arte și matematică ale copiilor. Nenumărate posibilități îl fac un cadou grozav de ziua de naștere și cadou de Crăciun pentru copiii de 3 4 5 6 ani.
Ușor de curățat și depozitat – jucăriile colorate de grădină cu flori sunt ușor de curățat, chiar și într-o groapă cu nisip sau pe plajă pentru a construi un regat floral, doar o simplă clătire și va fi la fel de curată ca întotdeauna. Buchetul de flori este echipat cu o cutie portabila de depozitare, fie in interior, fie in exterior, este usor de organizat, nu este usor de pierdut accesoriile.
Grădinărirea florilor prefăcute – Florile construite de copii pot fi așezate în recipiente obișnuite, cum ar fi ghivece de flori, suporturi pentru stilouri și așezate pe rafturi și mese. Asamblați liber flori frumoase, construiți propriul regat de flori frumos al copiilor, decorează fiecare colț și crește sentimentul de realizare și încredere al copilului.
Cadou ideal sigur pentru copii – jucăriile pentru grădină cu flori sunt realizate din materiale sigure și ecologice, fără BPA. Netedă și de înaltă calitate, cutia cadou frumoasă poate fi folosită și ca cadou de ziua de naștere/de Crăciun, potrivită pentru fete de 3, 4, 5, 6 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.