SAITCPRY Jucării pentru băieți pentru 4 5 6 ani, Jucărie Stomp Rachete Jucării Jucării băieți Vârsta 3-9 Cadouri pentru fete 3-12 ani Jucărie pentru copii Vârsta 3 4 5 Autism Jucărie Rachetă pentru copii Cadouri de Crăciun Jucărie în aer liber


Pret: £13.99 - £11.78
(as of Nov 01,2022 22:46:49 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【Ușoară și portabilă】: Jucăria rachetă cu formă stomp cântărește doar 300 de grame, ceea ce este foarte ușor. Dimensiunea rachetei este de 28,8 * 21,6 * 7,5 cm, nu necesită baterii, ușor de asamblat și transportat.
【Îmbunătățiți creativitatea】: racheta de jucărie Îmbunătățește coordonarea motrică și fitnessul fizic al copiilor, exersează abilitățile de învățare și gândire ale copiilor, sporește interesul copiilor față de subiecte.
【Activități în aer liber】: racheta de jucărie poate fi jucată în aer liber sau în petreceri. Poate îmbogăți viața copilăriei copiilor și poate promova relația dintre părinți și copii.
【Cadouri ideale pentru copii】: Ambalajul rachetei este foarte rafinat, potrivit pentru cadouri de ziua de nastere, cadouri surpriza, aniversari, cadouri de recompensa, experienta de produs super valoare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.