SAITCPRY Jucării de baie cu cascadă maimuță – Cadouri pentru copii


Pret: £15.99
(as of Jan 07,2023 15:42:44 UTC – Detalii)

1
【Calitate și siguranță】 Jucăriile de baie cu maimuță sunt fabricate din ABS durabil și ecologic, non-toxic și fără BPA, marginile produsului sunt netede și bine lucrate, ceea ce nu va răni pielea copiilor. De remarcat că după fiecare utilizare, cel mai bine este să uscați apa din jucăria cu maimuță pentru a evita negru și mucegai data viitoare când o folosiți.
【Vânză puternică】După cercetarea pieței, am ales o ventuză cu adsorbție mai puternică, astfel încât jucăriile de baie cu maimuță să poată fi adsorbite ferm pe cadă, plăci netede și sticlă netedă.
【Jucării de învățare și educaționale】 Întoarcerea ochilor și elicele jucăriei de baie cu maimuță și cascada mică formată de priza de apă pot stimula cu ușurință curiozitatea copiilor și pot cultiva obiceiul lor de gândire. De asemenea, le îmbunătățește coordonarea mână-ochi.
【Cadouri perfecte pentru copii】Am conceput cutii de cadouri frumoase, jucăriile de baie cu maimuță sunt perfecte ca cadou de Paște, cadou de Halloween, cadou de zi de naștere, cadou de Crăciun pentru copii. Imaginați-vă fețele zâmbitoare fericite ale copiilor când primesc cadouri, trebuie să fie un lucru foarte fericit

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.