Saci de fasole senzorială, saci de fasole senzoriali cu textura, 12 jucării senzoriale pentru autism, saci de fasole senzoriali cu fructe cu sac de depozitare, jucării senzoriale pentru copii mici, motor fin de joacă senzorială pentru băieți și fete


Pret: £16.99
(as of Jan 08,2023 16:19:44 UTC – Detalii)

Explorați mai multe posibilități pentru jucăriile pentru copii.
[Feel, Squeeze and Discover Creativity]: Căpșuni, Pere, Banane… Sacoșele de jucării senzoriale au diferite forme de fructe, cu diferite culori bogate, astfel încât să le poți folosi ca jucărie Montessori pentru a îmbogăți cunoașterea formelor bebelușului. Jucăriile cu textura mică au multe sunete diferite, inclusiv 5 sunete BB, 7 clopote, modele mici ajută la stimularea entuziasmului și curiozității copiilor de a explora lumea.
[Practise Fine Motor Skills]: Copiii mici învață culorile prin 12 saci de fasole. Învățați mai multe în timp ce jucați sporturi distractive în aer liber. Jucării emoționale perfecte de aruncare și prindere pentru copii mici. Rechizitele preșcolare pentru școala acasă oferă noi perspective asupra comportamentului procesului. Joc perfect de aruncare și prindere pentru copii mici. Îmbunătățiți coordonarea ochi-mână, abilitățile motorii fine și explorarea simțului de atingere cu aceste beanbag-uri texturate.
[Safety & Durablity&Perfect Gift]: Perfect pentru ziua de nastere, umpluturi de ciorapi de Craciun. Jocuri de petrecere în interior sau în aer liber, petreceri aniversare pentru copii, jocuri de familie, jocuri pe plajă. Inbeby proiecteaza in mod special jucarii pentru copii, bumbac moale pentru copil. marime potrivita pentru mainile bebelusului. Și geantă de depozitare ușoară pe care o poți transporta și călători cu ușurință, astfel încât copiii să se poată juca în orice moment.
[Customer Satisfaction is Top Priority]-Orice problemă pe care o întâlniți sau orice sugestie pe care o primiți, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți; iar echipa noastră de service este întotdeauna gata să ofere ajutor! Garanție de calitate 100%: puteți obține o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.