Richtim 100 de bucăți Pachet de jucării Fidget, Set de jucării Fidget TIK Tok Set de jucării senzoriale pentru copii, Unicorn Arici Jucării cu bule de împingere Jucării pentru ameliorarea stresului Anxietății Pachet pentru fete, băieți, adulți, autism


Pret: £35.99 - £31.99
(as of Jan 05,2023 06:13:09 UTC – Detalii)

Richtim Toys vă urează o zi bună!
【SIGURAT PENTRU COPII】 Fiecare jucărie senzorială este fabricată din materiale durabile non-toxice și este sigură pentru copii și adulți. Distrează-te jucând fără să-ți faci griji. Cu un standard internațional pentru jucării ASTM F963 și certificate CPSIA. Distrează-te jucând fără să-ți faci griji.
【ALURĂREA STRESULUI ȘI ANXIETĂȚII】Scăpați de stres și anxietate pur și simplu jucând, strângând, întinzându-se și răsturnând cu aceste jucării agitate. Acest pachet de jucării Fidget ajută la eliberarea și la calmarea stresului. Plictiseala sau pur si simplu trece timpul. Acestea sunt, de asemenea, grozave pentru copiii cu ADD sau ADHD și persoanele cu TOC sau niveluri ridicate de stres/anxietate. Aceste jucării mici au dimensiunea perfectă pentru a le ține în palma mâinii copiilor. Este un mod distractiv de a menține creierul concentrat și mâinile ocupate.
【JUCĂRII SENSORIALE DE CĂLĂTORIE PENTRU COPII】 Există un set de jucării senzoriale pentru stres pentru fată și băiat în familie sau prieteni. Acest pachet fidget este foarte ușor de partajat. De asemenea, este foarte portabil. Aceste jucării senzoriale agitate sunt grozave de adus în școli, săli de clasă și birouri, de asemenea, pot fi folosite ca petreceri sau ca umplutură în ciorapi de Crăciun. Aduceți-le în timpul călătoriei sau la biserică. Ține mâinile și mințile ocupate pentru o lungă perioadă de timp.
【CADOU PENTRU TOATE VÂRSTE ȘI OCACATII】Aceste set de jucării pentru petrecere, pachet de 100, sunt grozave pentru toată lumea cu vârsta cuprinsă între 5 și 80 de ani. Acestea sunt cadouri perfecte pentru favoruri de petrecere de ziua de naștere, recompense în clasă școlară, cutie de comori pentru clasă, premii de carnaval, umpluturi de pinata, umpluturi pentru ciorapi de Crăciun. , cadouri de Crăciun, umpluturi de pungi cu bunătăți, jucării noutate în miniatură, Crăciun, Halloween, cadou pentru petrecerea de aniversare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.