REMOKING 6 bucăți jucării din lemn pentru bebeluși, jucării pentru bebeluși 12-18 luni, jucării educaționale pentru sortarea formelor și stivuirea jucăriilor, xilofon, ceas didactic, labirint de margele, jucării Montessori pentru fete de 1 2 3 4 5 6 ani


Pret: £29.99 - £22.99
(as of Oct 30,2022 13:41:54 UTC – Detalii)

jucării pentru copii
【Siguranță și durabilitate】Această jucărie pentru copii este realizată din lemn natural de înaltă calitate și vopsea pe bază de apă pentru protecția mediului. Cu suprafața netedă a lemnului, nu va dăuna pielii copilului mic. Și conexiunea este robustă și nu va cădea ușor.
【Jucării Montessori pentru învățare timpurie】 Această jucărie senzorială preșcolară îi ajută pe copii să recunoască culorile și formele. Copiii pot construi formele care le plac cu jucăria bloc de stivuire din lemn, pentru a-și dezvolta imaginația și creativitatea, coordonarea ochi-mână, abilitățile de sortare. De asemenea, jucăria xilofon le poate îmbunătăți auzul și potențialul muzical. Copiii pot învăța ceasul, iar blocurile de ceas pot fi înșirate împreună cu o frânghie inclusă. Alegerea bună a părinților de jucării Montessori pentru băieți și fete.
【Diverse forme și culori strălucitoare】6 bucăți de jucării din lemn pentru ca copiii să se joace, mai multe moduri de a se juca și de a-ți face copiii mai fericiți. Culorile vii și luminoase vor atrage copiii să se joace mult timp. Jucării educative excelente pentru fete și băieți de 3-6 ani.
【Jucărie cadou pentru copii cu vârsta peste 3 ani】 Jucăria montessori pentru fete de 3 4 5 6 ani este cadoul perfect și adorabil de Ziua Copilului, Crăciun, ziua de naștere, Anul Nou. Copilul cu vârsta de 1-2 ani se poate juca, de asemenea, cu părinții sau adulții.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.