REFUN Walkie Talkie Copii Băieți Jucării Vârsta 3 4 5 6 7 8 9, Upgrade 8 Canale Walkie Talkie Cadouri de Paște Jucării pentru 3-12 ani Copii Jocuri în aer liber Lanternă Aventura Camping Albastru


Pret: £21.99
(as of Nov 02,2022 17:08:07 UTC – Detalii)

material de durabilitate
Dimensiuni pachet : ‎ 16,1 x 8,6 x 6,7 cm; 200 de grame
Data primei disponibile: ‎ 18 ianuarie 2022
Producator: Shenzhen Hui Ke Electronics Co., LTD.
ASIN: B09QMCHSGD
Țara de origine: China

【Design super prietenos pentru copii】Copiii walkie talkie REFUN sunt fabricați din materiale durabile și prietenoase, care sunt foarte sigure și potrivite pentru copii. Fiecare walkie-talkie are doar 74 de grame, mic și ușor și ușor de transportat. Se potrivește confortabil în mâinile copiilor, cu un design ergonomic special și vine cu un șnur profesional pentru walkie-talkie pentru a se dovedi că nu este ușor de pierdut. Butonul ușor de apăsare pentru a vorbi face această jucărie ușor de utilizat, iar lanterna încorporată îi face și pe copiii tăi să se distreze noaptea.
【Voce clară și semnal stabil de 3 mile】 Walkie-talkie pentru copii REFUN cu tehnologie de voce clară anti-interferență ridicată, calitate a sunetului clară și netedă cu nivelul de volum reglabil, asigurând 3 mile de comunicare fără fir (sol deschis în aer liber). Monitorizare în timp real a copiilor, sistem de alarmă inteligent anti-rătăcire, etc. Rămâneți în legătură cu prietenii și familiile dvs., în special, cele mai bune jucării pentru copii mici în aer liber pentru băieți și fete de 3-12 ani.
【Protecție multicanal și confidențialitate】8 canale principale cu semnal stabil și difuzare bidirecțională. Fiecare canal principal are 99 de noduri de funcții de comunicare unu-la-unu, nu vă faceți griji cu privire la vocea unui străin care vine de la walkie-talkie al copiilor dvs., reduceți posibilitatea ca străinii să poată vorbi cu ei. Alegeți aceeași frecvență și păstrați un mic secret amuzant cu prietenii. Cu walkie-talkie, copiii pot explora lumea exterioară pentru a promova abilitățile sociale și a fi mai încrezători.
【Cadou perfect pentru copii】Fiecare copil tânjește să aibă un walkie-talkie, poate juca diferite roluri cu prietenii și poate vorbi de la distanță pentru a îndeplini sarcini, potrivit pentru activități în interior și în aer liber, cum ar fi mersul la cumpărături, jocurile zilnice, drumețiile, ieșirile de primăvară , camping, etc. Walkie-talkie REFUN are o cutie de cadou rafinată, este o alegere excelentă pentru un cadou. Surprinde-ți copiii cu aceste walkie talkie pentru cadouri de ziua de naștere, cadouri de Crăciun și cadouri de sărbători!
【Serviciu post-vânzare 100% excelent】 În cutie este inclus un manual foarte complet și clar, este foarte ușor de utilizat. Dacă aveți întrebări sau probleme, cum ar fi primirea unei culori greșite, nu știți cum să utilizați funcția, vă rugăm să ne contactați și vom rezolva problema în 24 de ore, serviciul post-vânzare vă va satisface 100%. NOTĂ: necesită 4 baterii AAA (nu sunt incluse)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.