PROGRACE Camera pentru copii Cadouri pentru fete – Selfie dual pentru copii Camere digitale Băieți Fete Cadou Vârstă pentru 3 4 5 6 7 8 9 Cadou de zi de naștere Jucării Cameră video pentru copii Cameră video Recorder Cameră pentru copii cu card de 32 GB


Pret: £29.98
(as of Jan 05,2023 03:55:09 UTC – Detalii)

Dezvoltarea profesională a copiilor de 3-12 ani jucării aparate foto ceasuri etc.
🎁 【Mini cameră multifuncțională pentru copii】Această cameră pentru copii are 28 de cadre, 6 filtre și 10 cadre speciale interesante. De asemenea, acceptă fotografierea în rafală, înregistrarea vocală, time-lapse și zoom 4x. Această cameră pentru copii este ideală pentru prima micuțului tău. mini cameră, păstrând amintirile din copilărie și bucurându-vă de timp.
🎁 【Durata puternică a bateriei și card de memorie 32G】Această cameră video pentru copii pentru copii vine cu o baterie reîncărcabilă încorporată și are o autonomie puternică a bateriei, face fotografii în mod continuu timp de 2 ore după încărcarea completă. Această cameră de înregistrare pentru copii vine cu un card micro SD de 32 GB pentru a stoca mii de fotografii!
🎁 【Camera pentru copii cu design mini】Această cameră pentru fete este de dimensiuni mici și este ușor de transportat de copii. Camera are un șnur și un design rezistent la șocuri oferă o protecție eficientă împotriva căderilor. Magenta atrăgător și aspectul drăguț al acestei camere mici, copiii tăi vor adora it, cadou perfect pentru fetele de 3-9 ani de ziua de naștere, Crăciun, Anul Nou și sărbători.
🎁 【Serviciul camerei pentru copii mici】 Această cameră video digitală are o garanție de 12 luni. Echipa Prograce promite să ofere înlocuire sau rambursare completă dacă această cameră pentru copii este defectă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.