Peppa Pig Peppa’s Club Peppa’s Clubhouse Doar pentru copii Jucărie preșcolară; Efecte sonore; 2 figurine, 7 accesorii; Vârste de la 3 ani în sus


Pret: £44.99 - £35.99
(as of Jan 07,2023 08:49:23 UTC – Detalii)

De la producator

Porcusorul PeppaPorcusorul Peppa

JUCĂRIE PEPPA PIG KIDS ONLY CLUBHOUSE PLAYSET PREȘCOLAR

porcusorul Peppaporcusorul Peppa

Clubhouse-ul pentru copii este plin de accesorii care au o sarcină dublă, încurajând copiii să vadă posibilitățile din fiecare piesă.

porcusorul Peppaporcusorul Peppa

Acest set de joc plin de caracteristici. Plasați o figură în hotspot și narațiunea se schimbă, împreună cu muzica

porcusorul Peppaporcusorul Peppa

De asemenea, sunt incluse un tobogan detașabil și un leagăn pentru anvelope, astfel încât copiii să își poată imagina și aventuri în aer liber.

pEPPApEPPA

Există un cuptor care devine o casă de marcat, un stand de concesiune, plus 2 scaune și o masă rabatabilă, cu un design proaspăt pe fiecare parte.

PEPPA PIG ȘI PRIETENA EI REBECCA RABBIT SE JOCĂ ÎN CASA DE JOACĂ PENTRU COPII porcusorul Peppaporcusorul Peppa

1 2 3 4 5

porcusorul Peppaporcusorul Peppa

PEREtele MOBIL SCHIMBĂ POVESTEA! Peretele rabatabil arată o scenă de brutărie și o scenă de magazin. Mutați peretele, plasați o figură pe hotspot și auziți diferite sunete și fraze ale clubului
DISTRACȚIE CU ACCESORII: copiii se pot preface că Peppa și Rebecca Rabbit se joacă la brutărie sau la cumpărături cu un cuptor care se răsturnează într-o casă de marcat, două scaune, o masă rabatabilă și un stand de concesiune
ȘI ESTE DISTRACȚIE DE ACCESORII ÎN EXTERIOR: există un tobogan detașabil și un leagăn pentru anvelope chiar pe balconul din partea laterală a clubului, pentru atunci când membrii clubului vor să se joace afară.
UITAȚI MAI MULTE JUCĂRII HASBRO PEPPA PIG, cum ar fi Peppa’s Clubhouse Surprise – o idee de cadou oinktastică pentru preșcolari cu vârsta de 3 ani în sus. (Vând separat. În funcție de disponibilitate.)
Sexul țintă: femeie

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.