pearoft Jucării Montessori din lemn pentru copii mici Jucărie motricitate fină Jucării magnetice de pescuit Joc de potrivire a numărului – Cadouri creative pentru copii


Pret: £22.99 - £19.99
(as of Jan 08,2023 01:59:54 UTC – Detalii)

Bun venit în lumea jucăriilor! O jucărie distractivă poate lumina hobby-urile copiilor și gândirea creativă. Lăsați copiii să aibă o copilărie fericită.
🐟[Preschool Educational Toys]: Jucăria de pescuit din lemn este un instrument de predare excelent, perfect pentru fete și băieți de 3 4 ani. Potrivirea numerelor îi poate învăța pe copii să învețe numerele, iar peștii colorați îi pot ajuta pe copii să identifice culorile. Când pescuiesc, copiii trebuie să se concentreze și să coopereze cu mâinile și ochii lor, ceea ce poate exercita coordonarea și răbdarea copilului mână-ochi. De asemenea, copiii pot simula pescuitul în aer liber pentru a experimenta realismul pescuitului și pentru a învăța abilități motorii fine.
🧩[Enjoy Family Funny Time]: Ca un joc de iluminare, părinții se joacă cu copiii lor, nu numai pentru a extinde mai multe cunoștințe în procesul de pescuit, pentru a-i determina pe copii să învețe, pentru a-i ajuta pe copii să crească sănătos, ci și pentru a stabili interacțiune și comunicare intime și pentru a se bucura de o familie fericită. timp. De asemenea, copiii pot juca acest joc cu prietenii lor pentru a vedea cine prinde mai mulți pești, ceea ce îi poate ajuta să dezvolte abilități sociale, încredere în sine și lucru în echipă.
🎣[High Quality&Safe Material]: Jucăria de pescuit magnetică din lemn este realizată din material lemnos natural și magneți, iar modelul drăguț de pește este imprimat cu vopsea pe bază de apă. Non-toxic, fără miros înțepător. Suprafața este șlefuită cu grijă, fără margini ascuțite. Structura din lemn este puternică, durabilă și nu este ușor de spart. Magneții de înaltă calitate fac ca peștele să fie ușor de agățat și să nu cadă ușor. Oferiți o jucărie sigură copiilor de 3-4 ani și experimentați mai multă distracție în joacă.
🎉[Surprise Gifts for Kids]: Educația în familie este foarte importantă pentru copiii de 3 ani, ceea ce necesită o jucărie educativă pentru a ajuta copiii să crească. Oferă acest joc de pescuit băieților și fetelor tale, fraților mai mici, nepoților de zile de naștere, Crăciun, Halloween și alte festivaluri și cu siguranță vor fi plăcut surprinși. Când copiii intră în contact cu lucruri noi, nu pot să nu împărtășească bucuria cu prietenii și sunt mai curioși de lucrurile inedite din această lume.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.