Pâine de pâine LeapFrog Yum-2-3, jucărie de învățare cu sunete și culori pentru joacă senzorială, jucării educative pentru copii, jucării preșcolare, jocuri de învățare cu activități pentru băieți și fete cu vârsta de 1, 2 și 3 ani


Pret: £21.99 - £18.99
(as of Nov 02,2022 07:52:04 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Jucărie interactivă pentru bebeluși: Învățați o înțelegere a cauzei și efectului pe măsură ce micuțul învață să rotească cadranul într-una dintre cele două moduri de a face pâine prăjită deschisă sau întunecată. Aflați despre opuse și apăsați mânerul în jos al prăjitorului senzorial pentru bebeluși pentru a face ca pâinea să iasă
DISTRACȚIE DE ROL: În acest set de gătit sunt incluse 2 bucăți de pâine, 2 bucăți de slănină, 1 ou, 1 dulceață de fructe de pădure, un cuțit, o furculiță și o farfurie, astfel încât bebelușul să se poată bucura de ore în șir de joc pe măsură ce învață și descoperă.
JOCURI EDUCAȚIONALE: Cu cântece fericite care îi învață pe copii mici despre numere, culori, numărare, nume de alimente și multe altele, micuților le va plăcea să sară și să cânte împreună cu jucăria muzicală pentru bebeluș, stimulând în același timp simțurile auditive.
CADOU IDEAL PENTRU FETE ȘI BĂIEȚI: Această jucărie educativă drăguță este un cadou ideal pentru ziua de naștere sau cadou de Crăciun, deoarece este concepută special pentru a sprijini dezvoltarea bebelușilor și fetițelor cu vârsta de 12 luni și peste.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.