Pachete Fidget de dimensiuni mari Instrumente anti-anxietate, bule senzoriale Push Pop cu plasă de marmură Tub pentru anxietate pop și mini breloc Set de blocuri Fidget pentru adulți și copii (BIG FIDGET E)


Pret: £20.99
(as of Jan 06,2023 01:43:11 UTC – Detalii)

Pachete senzoriale de mari dimensiuni Push Pop Fidget ieftine


Cea mai nouă versiune – Dimensiune mare


Cel mai recent artefact de decompresie: Acest popular pachet de jucării Fidget este o unealtă de jucărie de decompresie care vă poate rezolva grijile din nou și din nou. Poate ajuta adulții să reducă stresul și, de asemenea, îi poate ajuta pe copii să-și îmbunătățească matematica, abilitățile de gândire și concentrarea.


Avem o echipă profesională de inspecție a calității și logistică. Fiecare expediere este strict verificată și verificată. Tipurile și numărul de jucării din imaginile produsului nu diferă de bunurile reale și sunt 100% consistente.


Jucăriile noastre populare cu schiță sunt mai mari decât alte jucării (200 mm în diametru, 100 de pop). Diferitele culori vă oferă un aspect și o senzație diferită. Vă puteți bucura mai mult în fiecare rundă și puteți oferi mai multe opțiuni și divertisment.


ELIMINAȚI stresul: agitațiile ajută la restabilirea stării de spirit. Ca o jucărie pentru stres, poate reduce anxietatea copilului și îi poate distrage atenția de la comportamente cum ar fi mușcatul unghiilor, jocul cu părul. jucăria simplă și gropiță poate, de asemenea, ca jocuri părinte-copil.


Senzație confortabilă: doar faceți clic pe bulele mouse-ului și vor scoate un ușor sunet de popping; apoi întoarceți-le și începeți din nou!


Distracție nelimitată: Jucătorii apasă pe rând pentru a apăsa orice număr de bule pe care doresc să le aranjeze la rând, iar jucătorul care apasă ultima bula va pierde.


CALITATE SUPERIOARĂ


Tuburile pop colorate strălucitoare sunt UȘOR DE CONECTAT împreună ca niște blocuri, oferind celor mici libertatea de a explora propriile modele și aplicații; învață-i pe copii SCRISOARE și FORME cu această jucărie educativă cu tulpină și fă-i pe copii să-și îmbunătățească abilitățile motorii; ELIMINAREA STRESSULUI PENTRU ADULTI – nu gluma, da-i unui adult un tub pop si transforma-l intr-un copil care nu-si va dezamaga noua jucarie si sa-l pastreze pe poppi
【Eliberați stresul】- Jocul cu aceste jucării este o modalitate distractivă de a vă menține creierul concentrat și mâinile ocupate.
【Oameni aplicabili】- Acest produs poate ajuta la ameliorarea stresului și a iritabilității și poate îmbunătăți concentrarea și concentrarea. Jucăriile sunt excelente pentru dezvoltarea creativității și antrenament vizual pentru adulți și copii.
【Utilizări populare】- Pentru distracție, favoruri pentru petreceri de naștere, recompense în clasă, carnaval, cutii cu premii, umpluturi pentru ciorapi, umpluturi pentru pungi cu bunătăți.
【Ușor de transportat】- Jucăriile senzoriale pot fi ținute în mână și ușor de transportat. Astfel, vă puteți plimba prin birouri, case, biblioteci, stații și chiar ca jucării de călătorie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.