ONLYFUN Placă ocupată pentru copii mici, jucării Montessori pentru fete de 1 2 3 4 ani Cadouri cu unicorn pentru fete Jucării senzoriale pentru bebeluși pentru bebeluși 1-4 ani Cadouri pentru fete Jucării educative pentru copii Tablou de activități


Pret: £16.99
(as of Nov 03,2022 13:17:03 UTC – Detalii)

Jucării ONLYFUN, doar pentru distracție!
Dezvoltați abilitățile de autoservire: jucăriile ONLYFUN Montessori îl ajută pe copil să dezvolte abilitățile de autoservire prin joacă distractivă, abilitățile de autoservire pentru copii mici includ: legarea pantofilor, îmbrăcarea, închiderea cu nasturi, desfacerea fermoarului sau fermoarul. Oferiți copiilor mai multă practică, mai multă experiență și lăsați copilul să se distreze în timp ce își dezvoltă abilitățile de bază.
Jucării educaționale sigure: jucării sigure și educative pentru copiii mici cu vârsta între 1 și 4 ani (inclusiv autism). Fabricat din pâslă moale, fără părți ascuțite care să nu dăuneze pielii copilului dumneavoastră. Toate părțile jucăriilor Montessori pentru copii sunt sigure și durabile. Plăcile senzoriale au fost atent selectate pentru a se potrivi în siguranță pe placa Montessori. Țineți-vă copiii ocupați și în siguranță și vă puteți bucura de ore întregi!
Cadouri de inicorn pentru ziua de naștere pentru fete de 1 2 3 4 ani: această placă ocupată Montessori are elemente unice de unicorn pentru a atrage orice copil. Designul unic al ambalajului cutiei de cadou îl face cadoul perfect pentru copiii mici cu vârsta de 1-4 ani pentru ziua de naștere, premii de carnaval, Crăciun, Halloween, Ziua Recunoștinței, premii de concurs. Surprinde-ți copilul cu uimitoarea noastră placa ocupată.
Jucării de călătorie grozave: Datorită designului ușor și compact, conceput ca o geantă de tote, cântărește doar 260 g, copiii tăi o pot purta cu ușurință și o pot duce oriunde dorește. Activitatea cu mașina și activitatea cu avionul jucării de călătorie pentru copii mici pentru a-ți menține copiii ocupați și liniștiți în călătoriile lungi.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.