ONLYFUN Jucării pentru bebeluși 0-6 luni, jucării de stivuire ursuleț Montessori, jucării educative pentru dentiție timpurie, jucării senzoriale pentru bebeluși cu sunet, blocuri moi de construcție, cerc pentru copii mici, cadouri de învățare pentru băieți, fete, mai mult de 6 luni


Pret: £18.95
(as of Jan 08,2023 23:33:35 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

👶【Jucărie Montessori pentru copii】Bebelușii cu vârsta de 3-12 luni au o conștientizare intensă a culorilor, formelor, texturilor, sunetelor, numerelor, literelor etc. Jucăria noastră Montessori pentru copii poate satisface bine nevoile bebelușilor din acest domeniu, diferite culori, diferite Dimensiunea, suprafața jucăriei are modele în relief cu modele diferite, toate aceste modele pot îmbunătăți dezvoltarea cognitivă senzorială a bebelușului.
💪【Garanție de calitate】 Inelul de stivuire este fabricat din silicon alimentar de înaltă calitate. Este moale și non-toxic, fără margini sau colțuri. Suprafata neteda si masticabila. Este grozav pentru a face dinții bebelușului și a mușca în perioada molară.
🎨【Jucărie educațională pentru învățarea timpurie】Acest produs nu este doar o jucărie bună pentru copii, ci și o jucărie pentru educație timpurie. Marginea inelului de silicon este imprimată cu cifre și litere englezești simple, astfel încât copiii să învețe câteva cunoștințe de bază în timp ce se joacă, ceea ce este foarte bun.
🎁【Jucărie perfectă pentru copilul tău mic】🍼 Jucăria din silicon Baby Step este un cadou ideal pentru orice copil mic. Copiilor tăi le-ar plăcea să construiască și să scoată piesele stivuite din turn. Acest turn atractiv și educativ și colorat face cadourile perfecte pentru ziua de naștere, Crăciun, baby shower pentru bebelușii tăi.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.