Mașini de jucărie pentru băieți de 3 ani, set de mașini de jucărie, avion de transport de marfă cu 5 mini mașini, 1 elicopter, 1 inginer, 11 semne de circulație, cadouri pentru copii băieți fete 3 4 5 ani


Pret: £19.98
(as of Oct 31,2022 23:59:50 UTC – Detalii)

3
Avion mare de transport marfă: două moduri de transformare ale avionului, capabile să încarce 5 mașini și alte accesorii în interiorul containerului. Cu o roată cu frecare, aeronava va rula pe o distanță lungă pe suprafețe plane prin împingere ușoară.
Material de înaltă calitate și prietenos: Setul de jucării pentru avion și vehicul de construcție este realizat din material de înaltă calitate și non-toxic. O alegere sigură, robustă și durabilă pentru copiii dvs.
Cadou perfect: Folosiți acest avion educațional și jucărie mașină ca premii sau recompense pentru comportament bun acasă, la petrecerea copiilor sau la școală. Cea mai bună alegere ca cadou de Crăciun, Anul Nou, aniversare și festival pentru copii, copii și copii mici.
Mare distracție: Cu 5 mini mașini de culori diferite și un avion mare de depozitare, va aduce o mulțime de distracție pentru copii. Potrivit pentru băieți sau fete de 3-10 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.