Masa de activități Yellcetoy Jucării pentru bebeluși 6 până la 12 luni Masă de învățare muzicală Jucării de activități pentru băieți, fete, de la 6 luni în sus


Pret: £24.99
(as of Nov 02,2022 10:12:02 UTC – Detalii)


【Masa de activități】Masa de activități pentru bebeluși cu 6 luni mai sus cu multifuncțional. Masa de învățare muzicală are do, re, mi, fa, care este o experiență simplă a muzicii. Jucăriile pentru bebeluși de 6 luni plus cu imagini colorate și voci frumoase pot atrage atenția copiilor asupra învățării, îl ajută pe copil să recunoască mai ușor modelele, animalele și culorile. Masa de activitate va fi o jucărie surpriză pentru bebeluși pentru 1 2 3 ani băieți fete.
【Funcție de muzică și lumină】O varietate de stiluri de muzică pentru ca bebelușul să se bucure. Luminile colorate vor clipi atunci când redați muzică. Această masă de învățare muzicală cu jucării pentru copii încurajează recunoașterea culorilor și dezvoltarea coordonării ochi-mână a bebelușului.
【Masa de activitate 3 ÎN 1】Bebeluşul se poate juca cu masa de activitate pe podea când stă aşezat; Instalați picioarele, copilul dumneavoastră se poate juca cu masa de învățare când se ridică în picioare. Picioarele robuste pot fi asamblate sau detașabile în funcție de nevoile dumneavoastră; Scoateți picioarele, masa de muzică poate fi legată de un pat pentru copii sau de mașină pentru ca copiii tăi să se joace. Aceste jucării pentru copii vin cu 2 curele de fixare reglabile, o puteți fixa la diferite scene de joacă.
【Jucării pentru bebeluși de înaltă calitate】Această jucărie pentru copii 6-12 luni este fabricată din plastic ABS sigur și non-toxic, prietenos cu mediul pentru copil. Culoare strălucitoare Designul cu margini rotunde protejează mâinile mici ale bebelușului dumneavoastră. Jucării grozave pentru copii între 6 și 12 luni, cadouri grozave pentru orice copil! Cea mai bună jucărie muzicală pentru bebelușii preșcolari și cadou de Paște pentru bebelușul tău cu vârsta de 6 luni și peste. Sunt necesare bateriile necesare (nu sunt incluse)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.