Mardiko Tabletă de scris LCD de 8,5 inci Tabletă de desen colorată pentru copii Doodle Scribbler Pad Placi grafice Blocare cu taste ștergebile Tampă de desen pentru copii, băieți, fete, adulți (violet)


Pret: £8.99
(as of Jan 07,2023 17:58:08 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Ușor de utilizat cu cheia de blocare și butonul de ștergere: această planșă de desen va produce linii de grosimi diferite în funcție de forțe diferite. Apăsați butonul de ștergere pentru a șterge totul sau puteți activa cheia de blocare pentru a vă păstra ideile și lucrările. Înainte de a utiliza butonul de ștergere, vă rugăm să confirmați că butonul de blocare de pe spatele produsului este în starea ON. Fă-ți copilul fericit să creeze, să deseneze, să scrie, la fel ca pe hârtie.
Economic și sănătos: acest bloc de desen cu scris de mână poate fi reutilizat de peste 100.000 de ori. Bateria poate fi înlocuită cu o baterie suplimentară CR2016 inclusă în pachet. Tabla noastră de scris adoptă un ecran LCD colorat avansat și nu are lumină albastră și radiații, nu dăunează ochilor și corpului copiilor. Nu pătează hainele copilului și reduce povara părinților.
Ușoară și convenabilă: Tableta de scris LCD pentru copii utilizează material ABS premium care este sigur, non-toxic, anti-cădere, face ca suportul de scris să fie durabil. Este super subțire și se potrivește cu ușurință într-un rucsac și este ideal pentru avion, mașină, camping, excursii și călătorii lungi. Menține copiii liniștiți, ameliorează grijile părinților și adaugă distracție călătoriei.
Cele mai bune cadouri pentru copii: această tabletă de scris LCD este cel mai bun cadou pentru copii de ziua de naștere, Halloween, Paște etc., umpluturi perfecte pentru ciorapi de Crăciun pentru copii, băieți, fete, adolescenți. Pachetul conține o planșă de desen, un stylus, un șnur, doi magneți, o baterie internă, o baterie suplimentară externă și un manual de utilizare. Pentru orice întrebare sau problemă, nu ezitați să ne contactați pe Amazon, vă vom ajuta cât mai curând posibil.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.