LOVONLIVE Jucării pentru cărucior, jucării pentru scaun de mașină pentru bebeluși, jucărie pentru cărucior în spirală, jucării pentru agățat pentru activități în spirală pentru bebeluși Jucării pentru cărucior de cărucior Jucărie pentru cărucior de cărucior cu clopot moale, jucării pentru cărucior pentru bebeluși


Pret: £9.49
(as of Nov 01,2022 19:19:27 UTC – Detalii)

jucării pentru copii scaun de mașină cărucior de jucărie jucării pentru copii cărucior de jucărie cărucior de jucărie cărucior jucării pentru bebeluș
Folosit pe scară largă în cărucioare, mânere de scaun, poate fi înfășurat în garduri pentru pătuț, cărucioare sau mânere pentru scaune de siguranță.
Colorat: Culorile strălucitoare și modelarea animalelor drăguțe ar putea inspira dezvoltarea vizuală a bebelușului și poate cultiva percepția bebelușului asupra culorii.
Jucărie senzorială: această jucărie interactivă pentru bebeluș vine cu diferite modele, texturi, sunete șifonate și personaje de animale pentru a-ți distra bebelușul și a-l menține stimulat în timp ce ești acasă sau în deplasare!
Jucărie interactivă de călătorie de înfășurat în jurul barei căruciorului sau al mânerului scaunului de mașină. Jucăriile agățate includ un pinguin drăgălaș care sună, o oglindă distractivă și un nor drăguț de pluș care scârțâie pentru a-i distra pe cei mici în mers.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.