KUANGO 3 bucăți jucării pentru bebeluși alb-negru cu contrast ridicat 0-3 luni pentru nou-născut, jucării Montessori pentru bebeluși Carte moale senzorială pentru educație timpurie, jucării pentru timpul burticii sugarilor 0 6 9 luni Cadouri pentru bebeluși


Pret: £15.99
(as of Nov 02,2022 12:27:51 UTC – Detalii)

Descriere produs

122

122

4

4

11

11

KUANGO – Apariția nou-născuților și a animalelor de companie

În zilele noastre, păstrarea animalelor de companie în familie este mai mult privită ca obișnuită, iar majoritatea animalelor de companie sunt pisici și câini. Prima întâlnire dintre animalele de companie și bebeluși va da tonul relației lor în viitor.

Prin urmare, intenția inițială a KUANGO este de a oferi membrilor speciali ai familiei (animale de companie și nou-născuți) o varietate de produse educaționale, dezvoltate timpuriu pentru bebeluși și rechizite pentru animale de companie.

KUANGO dorește, de asemenea, să facă produse mai sigure, de mai bună calitate și mai sigure și să le arate tuturor.

Carte de cârpă pentru copii alb-negru 0-3 luni Jucării pentru nou-născuți cu contrast ridicat pentru cărucior de mașină pătuț

Potrivit pentru bebelusi 0-3 4 5 6-9 9-12 luni

Conturul alb-negru poate atrage atenția copilului, poate stimula conștientizarea vizuală a copilului asupra obiectelor și poate promova dezvoltarea rapidă a nervului optic și a creierului.

Jucăria pentru nou-născut poate îndeplini toate funcțiile de care are nevoie bebelușul, oferind dinte pentru a calma perioada molară, iluminarea timpurie a copilăriei și dezvoltarea senzorială cu modele alb-negru cu contrast ridicat, poate scoate sunete pentru a atrage copilul pentru a-și calma emoțiile. Este ușor de utilizat, cum ar fi într-un pătuț, cărucior sau chiar într-o mașină.

Gutaperca de calitate alimentară este sigură și fără gust și poate fi importată Utilizare în mai multe scene Inel simplu pentru agățat Utilizare în mai multe scene Clopoțel încorporat pentru a calma emoțiile Potrivirea științifică a culorilor îmbogățește culorile vizuale Țesătură prietenoasă cu pielea, cu o manoperă rafinată

5

5

5

5

5

5

55

55

555

555

Culoare vizuală bogată

Culorile diverse, atrag vederea bebelușului și accelerează cunoașterea și înțelegerea de către copil a noii lumi

Sunet plăcut pentru a calma emoțiile bebelușului

Poate scoate o varietate de sunete diferite, hârtie de sunet, clopote și dispozitive BB pentru a atrage atenția bebelușului și pentru a-i calma emoțiile

Cu cataramă agățată, ușor de transportat și instalat

Instalare portabilă simplă cu inel suspendat, suport pentru o varietate de scenarii. Mașini, cărucioare, pătuțuri etc., duc copilul oriunde merge

55

55

Set alb-negru

Cartea patut*1

Jucării pentru cărucior*1

Covoraș încrețit*1

Jucării interactive senzoriale Montessori pentru nou-născuți – Setul nostru de jucării pentru copii alb-negru din 3 piese are o gamă foarte largă de aplicații, jucăriile pentru nou-născuți pot fi legate într-un pătuț, agățate de un cărucior sau chiar agățate într-o mașină. Designul bogat cu model pe două fețe ajută la dezvoltarea vizuală timpurie a bebelușului, poate, de asemenea, să distreze starea de spirit a copilului și să-l ajute să-și îmbunătățească capacitatea cognitivă.
Jucării interactive senzoriale pentru bebeluși pentru nou-născut – Fiecare dintre seturile de jucării din trei piese KUANGO vine cu o jucărie care sună diferit, unul are un dispozitiv BB care poate fi apăsat pentru a scoate un sunet. Se scutură pentru a scoate un sunet clar, potrivit pentru agățat de un cărucior sau de mașină. Ultimul Lăsați copilul să-l apuce, va scoate un sunet asemănător hârtiei pentru a atrage copilul și este atașat un dintisor, care poate exercita coordonarea ochi-mână a copilului și capacitatea de apucare.
MATERIALE SIGUR PENTRU SĂNĂTATEA BEBULUI – Jucăriile noastre pentru nou-născuți ating și simt cărțile cu material textil. Non-toxic, cusut ferm, lavabil manual si absolut sigur pentru bebelusi. Chiar dacă bebelușul se zgârie sau mușcă, nu este ușor de deteriorat, foarte durabil. Cadoul perfect pentru baby showers și zile de naștere pentru a-l ajuta să crească sănătos, potrivit pentru bebeluși și copii de peste 0 luni. Sunt cadouri grozave pentru a-i ajuta pe noii parinti sa le ofere copiilor lor un inceput bun de invatare.
Satisfacția clientului este prioritatea principală – Orice întrebări sau sugestii pe care le întâlniți, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Îți vom oferi în continuare jucării de dezvoltare timpurie, astfel încât să ai ocazia să ții legătura cu bebelușul tău, acesta este o perioadă caldă!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.