Kramow Set de jucării cu mâncare pentru tăiere din lemn pentru gătit pentru bucătărie, pentru jocuri de rol, cu coș de transport, Cadouri pentru copii mici, băieți, fete


Pret: £26.99
(as of Oct 31,2022 00:04:09 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

✿ ASPECT REALIST – Jucăriile alimentare au un aspect realist și durabil. Elementele de fixare cu velcro sunt suficient de puternice pentru a ține piesele împreună, dar suficient de iertătoare pentru a le permite să se desprindă sau să se taie cu cuțitul de plastic.
✿ JUCĂRII ALIMENTARE DE SIGURANȚĂ – Mâncărurile de joacă din lemn sunt atât de colorate și au o mulțime de varietăți în legume și fructe, toate piesele sunt suficient de mari încât copiii să nu le poată pune complet și să le înghită. Deci este o jucărie sigură pentru copii!
✿ JUCĂRII DE ÎNVĂȚARE EXCELENTE – Este grozavă pentru a învăța diferite tipuri de fructe și legume. Jucăria de tăiat este un instrument grozav de învățare și jocuri grozave, nume de alimente, culori etc. Ajută copiii să dezvolte mișcări fine, coordonare mână-ochi și să crească vocabularul rapid, învață mai multe vocabulare și bucură-te de el.
✿ CADOU EXCELENT – Sunt un cadou minunat pentru jocul imaginativ, inputul senzorial, dezvoltarea motrică mică și excelent pentru abilitățile motorii fine. Le permite copiilor să se joace independent sau să se angajeze în jocurile între colegi, ceea ce va încuraja abilitățile lingvistice.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.