Koo-di Scoop n Store Bath Toy Caddy | Depozitare jucării de baie pentru copii mici și bebeluși | Pentru timpul de curățare rapidă și ușoară după baie | Cutie de baie pentru bebeluși, care funcționează ca depozitare a jucăriilor de baie într-o singură linguriță


Pret: £15.00
(as of Jan 07,2023 04:13:40 UTC – Detalii)

Ora de baie este o perioadă distractivă, interactivă, cu bebelușul dvs. de care se bucură. Lăsați Koo-di Scoop n Store Caddy să facă colectarea jucăriilor la sfârșitul băii mai rapidă și mai ușoară. Scoop n Store Caddy vă permite să scoateți jucăriile din apă și să le depozitați pentru data viitoare. Ventuzele puternice asigură o potrivire sigură și sigură, permițând caddy să se lipească de gresie sau de partea laterală a căzii. Odată atașat, excesul de apă de la jucăriile de baie se va scurge rapid și ușor, păstrându-le uscate și organizate.
Caracteristică ventuză – Lupa la îndemână funcționează ca suport pentru jucării de baie pentru perete sau gresie. Căsuța de baie are ventuze pentru a se ține în siguranță de suprafețele băii, ținând jucăriile care picură de pe podea.
Se scurge usor – Jucariile de baie pentru bebelusi si bebelusi nu se usuca la aer, evitand mucegaiul si mucegaiul. Acest suport pentru jucării de baie oferă un drenaj eficient, astfel încât jucăriile de baie pentru copii se pot usca în timp ce sunt conținute.
Puternic și robust – Spre deosebire de plasa de jucărie de baie care se întinde și se prinde de-a lungul timpului, lingura de jucărie de baie este realizată din plastic robust, ceea ce face ca scoaterea și depozitarea să fie ușoară din când în când.
Ușor de curățat – Clătiți sau ștergeți cupa de jucărie de baie pentru bebeluș pentru a o menține curată și uscată între utilizări.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.