Kit de scule KIDWILL pentru copii, cutie de scule din lemn cu unelte colorate din lemn, set de jucării de construcție jucării educative creative DIY, pentru copii de la 3 ani în sus


Pret: £24.99
(as of Jan 09,2023 01:51:49 UTC – Detalii)

unelte din lemn
【Exerciți coordonarea ochi-mână】Asamblarea și dezasamblarea diferitelor piese cu ajutorul diferitelor instrumente va exersa coordonarea ochi-mâna a copilului și va promova manipularea copilului.
【Inspiră imaginația copiilor】Această geantă de transport oferă mai multe piese care vor inspira imaginația copiilor, deoarece copiii se pot bucura de asamblarea și construcția DIY pentru a avea diferite lucrări de artă, cum ar fi un vierme drăguț, un elicopter, un avion, o pisică, un cangur, o mașină de curse, un tanc. , o moară de vânt etc.
【Promovați capacitatea socială】Multe instrumente le permit copiilor să se bucure de distracție cu prietenii, familia și omologii, ceea ce va ajuta la dezvoltarea capacității sociale a copiilor și va promova relația părinte-copil într-o atmosferă de cooperare.
【Calitate premium și sigură pentru copii】Fabricată din material lemnos, non-toxic și fără ordine, această geantă de dulgher din lemn nu numai că va oferi o copilărie fericită, dar va asigura și sănătatea și siguranța copiilor cu margini netede.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.