KIDWILL Jucărie de ciocanat din lemn 7 în 1, jucării Montessori Loviți o cârtiță Joc cu număr de xilofon Labirint Ceas unelte Recolta morcovi Ciocănitoare Prinde viermi Cadou pentru copii de 1 2 3 4 ani


Pret: £29.99
(as of Jan 07,2023 05:22:50 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【ÎNVĂȚARE PRIN JOC】Jucăriile Montessori îmbunătățesc coordonarea ochi-mână și abilitățile motorii fine, exercită mușchii brațelor, dezvoltă recunoașterea culorilor și numerelor, încurajează gândirea logică și dezvoltarea muzicală, precum și îi ajută pe copii să dobândească cunoștințele privind timpul și ceasul.
【JOCĂRI MULTI COPII】Vine cu 2 ciocane și 2 ciocane, setul de jucării permite ca 2 sau mai mulți copii să se joace în același timp. Concurența pentru a vedea cine bate cuiele mai rapid și mai precis sau cooperarea pentru a crea muzică plăcută va adăuga atât de multă distracție încât micuților le va plăcea.
【CALITATE ÎNALTĂ】Banca de bătaie este realizată din lemn robust, care ar putea rezista la jocul dur și este făcută să reziste. Jucăriile sunt acoperite cu vopsea de apă care este non-toxică, fără BPA și miros. Suprafața este fin lustruită și fără bavuri, colțurile netede și rotunde vor proteja pielea delicată.
【CADOU MARE PENTRU CĂRÂRI】Vine într-un pachet bine conceput pentru cadou, acest set de jucării multifuncționale este un cadou minunat pentru copiii tăi de ziua de naștere, Crăciun și alte festivaluri. Cumpărați acum pentru a obține: (1) jucărie cu ciocane*1, (2) ciocan*2, (3) ciocan*2, (4) ciocănitoare*1, (5) vierme*8, (6) morcov*4 și răspuns cald în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.