JUWUGU 【2022 Nou】 ​​Jucării Montessori pentru 1 2 3 + ani Băieți Fete Copii mici, Jucării de stivuire din lemn pentru copii preșcolari, Stivuitor de recunoaștere a formei, Puzzle educațional de învățare Cele mai bune cadouri


Pret: £14.99 - £11.99
(as of Nov 03,2022 08:57:09 UTC – Detalii)

3

💖【Învață culori, forme și numere】Copiii pot sorta după formă, după culoare sau după numărul de găuri pentru cuie. Puzzle-ul cu forma de copil mic este perfect pentru ca copilul dumneavoastră să învețe forma și geometria, să construiască recunoașterea culorilor și să exercite concepția spațială a copiilor, precum și capacitatea de coordonare mână-ochi.
💖【Design pentru copii mici】 Dimensiuni perfecte pentru mâinile copilului mic și o alegere excelentă ca jucării de călătorie. Copilul tău va adora culorile strălucitoare, diferitele forme geometrice și designul captivant. În plus, puzzle-ul din lemn are margini netede, în siguranță pentru copii. Cadoul perfect pentru copii de 2-3 ani.
💖【Asigurarea calității】Insistăm să adoptăm artizanat de înaltă calitate și să facem produse delicate cu atenție pentru copii mici. Această jucărie de învățare este realizată 100% din lemn netoxic, cu vopsea pe bază de apă, sigură pentru copii, precum și ecologică. Marginile plăcii geometrice de stivuire sunt netede și nu vor răni pielea bebelușului.
💖【Alegerea ideală a părinților】Această jucărie Montessori este plăcută pentru copii să învețe în timp ce se joacă. Această jucărie clasică de stivuire este și cel mai bun cadou pentru preșcolari. Și fă cadoul perfect și adorabil de Crăciun, pentru ziua de naștere pentru băieți și fete de 2-3 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.