Jucării xilofon pentru bebeluși pentru 12-18 luni băieți fete, cadouri de aniversare de Crăciun pentru copii cu vârsta de 1 2 3+ ani, educațional timpuriu cu mingi muzicale pentru copii de 6 până la 12 luni


Pret: £19.99
(as of Jan 07,2023 03:04:58 UTC – Detalii)

descrierea produsului

jucarii pentru baietel de 1 anjucarii pentru baietel de 1 an

Jucărie drăguță cu ciocan cu xilofon

Stai departe de produsele electronice și distrează-te timp de joacă cu bebelușul tău. Jucăriile cu muzică educațională pentru copilul mic de 1-3 ani îți aduc fericire nelimitată.

Cadouri pentru fete de 2 aniCadouri pentru fete de 2 ani

Cadou pentru bebelusi de 6-12 luniCadou pentru bebelusi de 6-12 luni

Tastele pianului folosesc foi de fier, nu sunt ușor de spart. Sunetele sunt clare și dulci, cultivă muzicalitatea bebelușului de 12-18 luni.

Cadou pentru bebelusi de 12-18 luniCadou pentru bebelusi de 12-18 luni

Jucăria cu minge Montessori imprimată cu simbolul 123, ABC și muzică, bebelușul cu vârsta între 6 și 12 luni învață numerele, literele și muzica în timp ce se joacă.

Cel mai bun cadou pentru bebelușCel mai bun cadou pentru bebeluș

Tastatură cu simbol muzical drăguț, bebelușul de 12 luni exersează recunoașterea culorilor prin culori strălucitoare; 18 luni exersează motricitatea apăsând tastatura.

Cadoul ideal de ziua de nastereCadoul ideal de ziua de nastere

Design umanizat al pianului muzical de mână, ușor de luat pentru copiii de 1, 2 și 3 ani.

Cadou pentru bebelusi de 6-12 luniCadou pentru bebelusi de 6-12 luni

Cadou pentru bebelusi de 12-18 luniCadou pentru bebelusi de 12-18 luni

Cel mai bun cadou pentru bebelușCel mai bun cadou pentru bebeluș

Cadoul ideal de ziua de nastereCadoul ideal de ziua de nastere

Jucarii pentru bebelusi 12-18 luniJucarii pentru bebelusi 12-18 luni

♬【Stabiliți muzicalitate】: Do re mi~ Sunetul frumos de la lovirea xilofonului face copilul de 12 luni fericit. Jucăriile muzicale pentru bebeluș de 1 an construiesc muzicalitate. Fiecare tastă are o calitate bună, poate emite un sunet clar și nu va fi deteriorată după loviri repetate.
♬【Design rafinat】: Jucăriile educaționale cu xilofon au culori strălucitoare și materiale plastice puternice. Dimensiunea sigură a mingilor și a ciocanului asigură siguranța copilului de 1-3 ani.
♬【Jucării de învățare Montessori】: Jucăria cu minge Montessori imprimată cu simbolul 123, ABC și muzică, băieții de 2 ani învață numerele, literele și muzică în timp ce se joacă. A avea atât de multe funcții în produsele non-electronice este o bucurie!
♬【Cadouri pentru băieți de 1 2 3 ani și fete】: Ce jucărie educațională grozavă pentru bebelușul de 12 18 luni! Potrivit pentru cadouri educaționale timpurii, cadouri de zi de naștere, cadouri de Halloween, Crăciun și Ziua Recunoștinței.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.