Jucării senzoriale pentru bebeluși pentru 18 luni băieți fete, jucării de sortare în formă Montessori cu 10 blocuri groase colorate pentru abilități motrice, cadouri de aniversare pentru băieți fete, ciorapi de Crăciun pentru bebeluși de 18 luni


Pret: £13.99 - £10.34
(as of Jan 06,2023 16:37:52 UTC – Detalii)

De la brand

DQMOON TOYS WORLD PENTRU COPIIDQMOON TOYS WORLD PENTRU COPII

Jucării pentru fete și cadouri unicorn

Jucării și cadouri cu dinozaur pentru copii

Jucării pentru copii pentru 6+ luni

【JUCĂRII DE ÎNVĂȚARE PRECOZĂ A BEBELOR】Această jucărie de sortare a formelor este concepută pentru a oferi bebelușilor tăi o experiență tactilă. Curiozitatea îi va inspira pe copii să exploreze, să încerce și să descopere mai multă distracție. Bebelușii încearcă să pună aceste blocuri de formă în cub împingând banda elastică și scot rubik-uri. Fiind o jucărie pentru învățare timpurie pentru explorare și experimentare, va stimula curiozitatea copiilor și îi va ajuta să exploreze, să experimenteze și să descopere. Jucării Bbay timp de 18 luni pentru copii mici, băieți și fete.
【ABILITĂȚI MOTRICE FINE】 Jucăriile colorate pentru sortarea formelor pentru copii mici și preșcolari promovează recunoașterea copiilor a culorilor și formelor, iar textura de pe spatele cubului poate îmbunătăți conștientizarea senzorială a copiilor. 6 blocuri în formă grosime sunt fiecare proiectat cu texturi fascinante, care sunt înconjurate de benzi elastice moi, iar blocurile de formă pot fi introduse sau scoase din orice direcție. Exersează abilitățile motorii fine ale degetelor bebelușului tău. Jucării Shape Sorter pentru băieți și fete de 18 luni.
【MATERIAL SIGUR】 Cadrul jucăriilor de sortare a formelor educaționale din plastic ABS de înaltă calitate, are colțurile rotunjite sunt moi, Toate marginile și modelele sunt lustruite în formă netedă și rotunjită, încă clar și detaliat și este utilizat un cordon elastic de înaltă calitate, care este confortabil și prietenos cu pielea, nu este ușor de deformat și rănește mâinile bebelușului. Este sigur și arătos, ceea ce este o alegere excelentă pentru părinți. Jucarii bebelusi 18 luni bebelusi, Activity Cube jucarii 18 luni bebelusi baieti fete.
【JUCĂRII IDEALE ȘI CADOURI PENTRU BEBE】Această jucărie pentru bebeluși cu formă de cub de activitate, concepută pentru mâinile mici, oferă ore nesfârșite de distracție educațională și de învățare. Perfect ca cadou pentru prima aniversare a bebelusului tau, Ziua Copilului, Ziua Recunostintei, Cadouri de Craciun sau Paste, Cadouri de botez pentru baieti fete. Cele mai bune cadouri pentru bebeluși și copii mici de 18 luni și peste, cadouri de ziua de naștere pentru bebeluși băieți fete de 18 luni. Jucării pentru copii mici pentru băieți și fete. Jucării de învățare pentru 18 luni plus bebeluși

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.