Jucării senzoriale pentru bebeluși, jucării de activitate din silicon pentru copii mici, jucării moi de antrenament senzorial, jucărie senzorială de pompare OZN pentru copii, exerciții de tragere cu degetele pentru bebeluși de la 18 luni până la băieți și fete


Pret: £10.59
(as of Nov 01,2022 03:32:04 UTC – Detalii)

B
[Sensory Toys] Aceasta este o jucărie creativă și bine concepută cu degetele senzoriale. Tragerea frânghiei poate produce diverse sunete și vibrații. Există jocuri de alunecare cu butoane și experiențe de apăsare cu bule adăugate pe ambele părți pentru a satisface curiozitatea bebelușului și a exercita flexibilitatea degetelor.
[Educational Toy] Această jucărie cu degetul senzorial ajută la întărirea abilităților motorii ale degetelor copilului și promovează recunoașterea culorilor, abilitățile de apucare și coordonarea ochi-mână.
[Parent-Child Interactive Toys] Trageți frânghia dintr-o parte în alta, ascultați și simțiți diferitele sunete și vibrații de la frânghie, părinții se joacă cu copiii, iar distracția se înmulțește.
[Perfect Gift for Babies] Jucării senzoriale creative pentru bebeluși peste 18 luni, ideale pentru zile de naștere și Crăciun și orice altă ocazie. Jucăriile senzoriale bine concepute vor ajuta la îmbunătățirea abilităților motorii ale bebelușului dumneavoastră.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.