Jucării senzoriale pentru bebeluși 12-18 luni, OZN-uri de calitate alimentară Jucării de dentiție din silicon pentru copii, jucării Montessori pentru copii de 1 an, educație timpurie abilități motorii fine Jucării de activitate Cadou de aniversare pentru 18 m+


Pret: £17.58
(as of Nov 02,2022 11:19:44 UTC – Detalii)

Partea de mâner a jucăriei băiatului de 18 luni este realizată din ABS de înaltă calitate, iar partea de frânghie a jucăriei senzoriale este realizată din silicon alimentar sigur, fără BPA și ftalați, masează gingiile copilului, calmează emoțiile copilului. , non-toxic și inofensiv, lăsați Bebelușii să mestece cu încredere.
🧠【Jucării senzoriale pentru bebeluși】Această jucărie educațională pentru copii de peste 1 an concepută în formă de OZN, care poate atrage curiozitatea copiilor și le poate stimula imaginația. Potrivirea culorilor strălucitoare contribuie la dezvoltarea vederii copiilor și, de asemenea, promovează dezvoltarea lor. organele senzoriale. Cele două laturi ale OZN-ului au un design anti-alunecare, care este convenabil de înțeles pentru copil. Bebelușul poate trage frânghia dintr-o parte în alta, să simtă și să asculte vibrațiile și sunetul.
✈【Jucării pentru bebeluși 12+ luni】Tragând cordonul în sus și în jos, copiii mici își pot dezvolta abilitățile motorii, explorarea senzorială, abilitățile motorii fine și coordonarea ochi-mână. Ca jucării de călătorie pentru copiii mici 1-3, jucării educaționale pentru 1 ani, jucării senzoriale pentru bebeluși 0-6 luni, jucării montessori pentru copii de 1+ an, jucării pentru copii cu autism. Jucăriile senzoriale OZN pot fi atârnate pe scaune pentru copii, cărucioare sau chiar pătuțuri. Dimensiunea moderată o face portabilă și potrivită pentru drum, Călătorii cu trenul și avionul. Cadou perfect pentru copil mic.
🍭【Material 100% sigur】 Această jucărie interactivă cu șnur de tragere a fost realizată din silicon alimentar și ABS. Ceea ce înseamnă că este realizată din material 100% sigur, non-toxic, fără BPA și ftalați. Ușor de curățat. Poate fi spălat la mașina de spălat vase. Jucăriile de călătorie pentru copii mici au trecut certificarea CPSIA și ASTM F963 în SUA și certificarea EN71 și CE în UE. Acordăm întotdeauna atenție creșterii sănătoase și fericite a copiilor și ne angajăm să le oferim copiilor un mediu de creștere sigur.
🎅【Jucării pentru dezvoltare timpurie și activitate】Jucăriile pentru jucăriile montessori de 1 an ar fi cadoul perfect pentru copilul tău. Ar fi un cadou grozav de aniversare, cadou de Paște, cadou de Crăciun, cadou de Ziua Copilului, cadou de Anul Nou. Jucăriile senzoriale pentru copii mici sunt concepute pentru a aduce fericire copiilor și, în același timp, să le cultive gândirea, imaginația și creativitatea. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vă vom oferi cea mai satisfăcătoare soluție în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.