Jucării senzoriale alb-negru cu contrast ridicat pentru bebeluși Jucării nou-născuți Cărți pentru bebeluși 0-6 luni pentru educație timpurie, jucării pentru timpul burticii pentru sugari, tridimensionale care pot fi mușcate și rupe 0-3 (contrast ridicat)


Pret: £14.99 - £12.99
(as of Oct 30,2022 05:37:48 UTC – Detalii)

teytoy totul pentru sănătatea și viitorul dezvoltării timpurii a bebelușilor!
[Interesting entertainment toys] Acest design cu două fețe al cărților pentru copii 0-6 luni are șase culori diferite și 12 modele de animale și plante. Jucăriile pentru timpul burticii nu numai că ajută la dezvoltarea vizuală timpurie a bebelușului, ci și distrează starea de spirit a copilului și îl ajută pe copil să-și îmbunătățească propria capacitate cognitivă.
[Sensory interactive toys] Puteți folosi cărțile moi alb-negru pentru bebeluși ca suport pentru copii, lăsați copilul să răsfoiască cartea pentru copii alb-negru cu degetele pentru a antrena coordonarea ochi-mână a bebelușului și capacitatea de apucare; îl poți lega și de pătuț pentru a antrena capacitatea bebelușului de a ridica capul, îl face pe copil să se miște.
[The fabric material is not torn and bite] Cardurile pentru bebeluși cu contrast ridicat sunt realizate din material textil puternic, chiar dacă copilul îl apucă sau îl mușcă, jucăriile pentru bebeluși 0-6 luni nu sunt ușor de distrus și sunt foarte puternice și durabile.
[The best gift for newborns] Există o binecuvântare mai bună decât să-ți dorești unui nou-născut să crească sănătos? Cardurile cu contrast ridicat pentru nou-născuți se concentrează pe a-i ajuta pe nou-născuți să-și dezvolte funcția vizuală și să-i ajute să crească sănătos. Jucăriile alb-negru pentru copii sunt cel mai dulce și grijuliu dar de binecuvântări.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.