Jucării pentru copii pentru băieți de 3 ani – Pista de curse cu mașini Jucării pentru băieți 3 4 ani – Vehicule de aventură Jucării pentru învățare și inteligență Jucării educaționale – Cadouri pentru fete de 3 4 5 ani – Jucării pentru copii mici (mediu)


Pret: £36.99 - £28.99
(as of Jan 05,2023 19:57:51 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

🚑【Ecologist fără baterii】 Există 6 butoane pentru a controla și a trece de 8 provocări diferite. Sine de legătură mecanică încorporată, cale ferată inerțială pentru vehicule, fără baterii necesare. Copiii trebuie să o facă singuri, să ghideze mașinile de jucărie prin obstacol și să treacă fiecare provocare. Ajutați copiii mai mici să dezvolte abilități cognitive, antrenându-i pe copii capacitatea de a gândi logic și să-și îmbunătățească imaginația
🚒【Colori strălucitoare apar pentru copii】Setul de vehicule cu masă de șenile este proiectat cu o potrivire unică a culorilor pentru a stimula percepția culorilor copiilor. Este o opțiune decentă pentru un joc, potrivită pentru băieți și fete cu vârsta peste 3 ani care se joacă acasă. Sunt minunate cadouri de Crăciun pentru aniversarea de Paște pentru copii.
🚙【Design sigur pentru margini rotunde】Fabricat din plastic ABS durabil și de înaltă calitate pentru a preveni lovirea accidentală a jucăriei de pământ. Marginile rotunde nu vor răni mâinile mici, în siguranță pentru ca copiii tăi să se bucure de timpul de joacă și de învățare. Cele mai bune cadouri jucării pentru băieți de 3 4 5 ani. Dimensiune jucării mari: 34*30*20 cm.
🚗【Serviciu post-vânzare fără griji】Sper că produsele noastre vă vor aduce mai multă fericire. Dacă există vreo problemă, anunțați-ne, apoi vom face o soluție satisfăcătoare specială pentru dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.