Jucării pentru camion de gunoi, GizmoVine 2 bucăți de jucărie, mașini de jucărie pentru băieți de 3 ani, mașini de jucărie cu frecare Camioane de gunoi cu 4 coșuri de gunoi, cadouri de jucării educaționale pentru copii de peste 3 ani


Pret: £24.99 - £19.99
(as of Nov 03,2022 01:25:39 UTC – Detalii)

Clasificarea gunoiului
🚛LIKE JUCĂRIE CU CAMIONUL REAL BIN — Jucăria camion are diverse funcții, cum ar fi clasificarea gunoiului, colectarea gunoiului, scoaterea gunoiului. Experiența reală a aruncării gunoiului permite copiilor să participe la protecția mediului în oraș.
🚛LUMINI ȘI SUNETE — Are 3 sunete exact ca adevăratul camion de gunoi, poți ridica și goli și containerul. În afară de asta, vor clipi și luminile camionului de jucărie. Îndepărtați izolația bateriei, copiii dvs. vor experimenta diverse lumini și sunete realiste încorporate!
🚛DURABILĂ ȘI SIGUR – Jucăriile noastre pentru camionul de gunoi sunt fabricate din materiale ABS de primă clasă, de foarte bună calitate. Această jucărie a trecut testul timpului! Recomand cu siguranță pentru toți copiii care se joacă dur! Nu există margini ascuțite sau colțuri care să vă rănească copilul. Mașini de jucărie pentru băieți de peste 3 ani.
🚛FIUL NEPOTUL ÎL IUBESCĂ — Este un cadou ideal pentru fiul sau nepotul tău nebun de mașină. Copiii mici vor adora camioanele de gunoi și aceasta este o completare foarte bună la colecția lui. Iar camionul nostru de gunoi este un cadou de jucărie educațională pentru petreceri de ziua de naștere, Crăciun, activități în clasă și festivaluri.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.