Jucării pentru bebeluși pentru băieți de 1 an, fete, cu zdrănitoare, ciocan muzical, muzică luminoasă, sunet, călător, jucării pentru copii, vârste 1 2 3, grab shake pound, expresii amuzante, activitate senzorială, fetiță, băieți, jucării 6 12 18 luni


Pret: £14.97 - £11.98
(as of Oct 30,2022 07:56:47 UTC – Detalii)


De ce să alegeți jucăriile HOLA Musical Learning Hammering Pounding?
HOLA se concentrează întotdeauna pe copii, în funcție de diferitele caracteristici ale diferiților copii în diferite aspecte ale inteligenței, proiectăm diferite produse pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor. Jucăriile HOLA pot ajuta părinții să dezvolte potențialul copiilor sub toate aspectele și să promoveze dezvoltarea inteligenței multiple a copiilor. Este cel mai bun cadou de Ziua Copilului de Sărbători de Naștere pentru nou-născut pentru 1 2 3 ani + băiat fată copil mic bebeluș copii copii.

Modul de divertisment și de învățare
Mod Divertisment – Ciocanul bebelușului va reda diferite sunete amuzante și lumini, oferindu-i bebelușului tău noutate și surpriză.
Modul de învățare – Rotiți butonul în modul de învățare, copilul poate lovi jucăria ciocan pentru a învăța numărarea și numerele.

Design amuzant pentru ochi
Ochii acestui personaj drăguț de desene animate se vor schimba (ochi mari strălucitori sau ochi amețiți) atunci când loviți ciocanul bebelușului. Face această jucărie mai amuzantă.

Dimensiunea perfectă de apucat, ușor de transportat.
Bebelușul tău se poate bucura de timpul cu acest ciocan amuzant în interior sau în aer liber.

Jucărie distractivă, clasică, ideală pentru joacă în interior sau în aer liber
Acest ciocan de jucărie este foarte drăguț și mic, are un design grozav! Copiii se pot juca cu ei acasă sau îi pot lua în avioane sau mașini, care îi țin distrați în timpul călătoriilor.

Cadou rafinat
Foarte potrivit pentru copiii de 1-3 ani. Oferă-l băieților sau fetelor ca cadouri de Crăciun sau de ziua de naștere și toți te vor iubi mai mult din cauza asta.

♬【Design unic și super distracție】Design de personaj din desene animate, două moduri, ciocan din cauciuc moale, muzică și lumini, zdrăngănit de margele colorate, culori bogate. Poate stârni curiozitatea bebelușului și poate promova dezvoltarea gândirii în timp ce se distrează. Ar fi un cadou grozav de jucării pentru copii mici pentru băieți și fete, le va plăcea!
♬【Moduri de divertisment și de învățare】Jucăria ciocan pentru bebeluș va avea multe sunete amuzante diferite în modul de divertisment. Prinde-l și bate-l pentru a învăța numărarea și numerele în modul de învățare. Înseamnă că mâinile mici își pot exersa abilitățile motorii fine și pot încerca să facă rost de distracție de la sine.
♬【 Cadou distractiv pentru copii cu vârsta de 1 an în sus】 În căutarea unei jucării pentru prima zi de naștere sau a unui cadou de sărbători pentru bebeluși și copii mici. Nu ești bucuros că a apărut asta? Țineți-i ocupați pe cei mici cu distracția poppin’ din nou și din nou.
♬【Sigur pentru copii】Acesta este un cadou minunat pentru copii mici si bebelusi pentru a-i ajuta pe bebelusi sa stea in picioare pentru a se juca. Fabricat din plastic ABS de înaltă calitate. O idee de cadou excelentă pentru orice ocazie, festival! Idee de cadou excelentă pentru băieți/fete/copii/bebe de 1 2 3 4 ani! Vă rugăm să ne contactați atunci când nu sunteți mulțumit de produsele noastre.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.