Jucării pentru bebeluși cu crab târât 12-18 luni Jucării senzoriale interactive de mers cu funcție de evitare automată a obstacolelor Jucării muzicale pentru băieți de 1 an, fete


Pret: £19.99 - £16.99
(as of Nov 01,2022 08:29:18 UTC – Detalii)

1
【Efecte de lumină și sunet】Este o jucărie muzicală amuzantă pentru copii pentru fete de 1 an. Muzica va fi redată atunci când jucăria crab care se târăște rulează și ambii ochi se vor lumina, ceea ce poate atrage atenția copilului și poate îmbunătăți dezvoltarea auzului copilului.
【Materiale sigure și de înaltă calitate】 Jucăria cu crab care se târăște muzical poate rezista la lovituri. Aceste jucării senzoriale sunt fabricate din materiale non-toxice de înaltă calitate, suprafața jucăriei este lustruită cu grijă pentru a deveni netedă, fără bavuri, nu va răni pielea copilului dumneavoastră. Este o jucărie cadou perfectă pentru băieți de 1 2 3 ani.
【Încărcare USB】Această jucărie senzorială cu crab care se târăște, baterie reîncărcabilă încorporată de 3,7 V, încărcată timp de 2 ore și poate ține copiii să se joace timp de 20 de minute. Pachet Cu cablu de încărcare USB. Este foarte convenabil să se încarce cu un încărcător USB, computer sau power bank. Notă: Nu folosiți această jucărie pe covor, în apă sau în medii umede.
【Cadou perfect pentru copii】Această jucărie pentru copii cu crab târât este un cadou perfect pentru copii în ziua de Crăciun, ziua de naștere sau Holloween. Mai ales pentru bebelușul care încă învață să se târască, benefic pentru creșterea lor.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.