Jucării pentru bebeluși Cadouri pentru fete de 1 an, Jucării pentru bebeluși 12 luni Touch & Go Light Up Dans Cânt Merge Târât Jucărie de rață galbenă 6 12 18 luni, Cadouri pentru fetițe băiețel pentru 1 2 3 ani Copii Copii mici


Pret: £17.99
(as of Nov 01,2022 18:11:20 UTC – Detalii)

jucării pentru un copil de 1 an
♫【Reda muzică și sunet distractive】Culori vibrante, melodii, sunete și dans, toate preinstalate încorporează 3 cântece hip-hop cu ritmuri distincte, exprimă-ți dragostea cu această rață galbenă muzicală. Fă-ți băiețelul și fetița de 6 luni plus joacă un timp distractiv!
♫【Culori vibrante și atractive】De la ochii raței, la aripile și corpul ei, este extrem de stimulant vizual, arătându-i copilului tău o mulțime de culori și lumini – copilul tău va învăța despre culori și se va distra!
♫【Mișcări drăguțe】Rața cântă melodii distractive și fericite în timp ce bate și își luminează aripile. Copilului se va bucura să danseze și să se miște lin cu funcția atractivă de mișcare a raței. Această jucărie electrică inteligentă distractivă este un cadou grozav de sărbători sau cadou de ziua de naștere atât pentru băieți, cât și pentru fete.
♫【Cadou robust și durabil】Această jucărie de rață poate rezista la lovituri, zgârieturi și căderi, este suficient de robustă pentru ca bebelușii să se joace. Potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1-2 ani, cele mai bune jucării pentru cadouri de Paște pentru prima zi de naștere pentru copii mici, băieți și fete. Baterie necesară: 3 x baterii AA (nu sunt incluse)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.