Jucării pentru bebeluși 12 18 luni Jucăriile cu autobuzul de învățare muzicală pentru bebeluși Include xilofon, sortator de forme, jucării de tragere pentru băieți de 1 an Jucării educaționale pentru bebeluși 18 luni Cel mai bun cadou pentru băieți, fete, 7,9 x 5,9 x 5,5 inci


Pret: £24.99 - £19.79
(as of Jan 04,2023 19:50:09 UTC – Detalii)

2
【Jucărie cu xilofon】 Această jucărie cu xilofon are șapte taste de culori diferite. Odată cu atingerea tastelor, veți auzi diferite tonuri, care sunt clare și plăcute. Aceste jucării muzicale pentru bebeluși pot exercita capacitatea de coordonare mână-ochi a bebelușului dvs., dezvolta interesul muzical al copilului.
【Trageți de-a lungul jucăriilor】 Există o frânghie în partea de jos a autobuzului de jucărie, copiii pot merge cu autobuzul de jucărie ținând frânghia. Îi determină să meargă, ceea ce ajută la dezvoltarea capacității lor timpurii de echilibrare a corpului. Este cea mai bună jucărie pentru bebeluși pentru fete de 1 an.
【Shape Sorter】 Cinci găuri pentru blocuri cu forme diferite pe ușa și fereastra jucăriei autobuzului. Copilul dvs. poate pune blocul de formă potrivită în mașină prin orificiul blocului, pentru a promova recunoașterea formei de către copil. Ușile jucăriei autobuzului pot fi deschise, ceea ce este convenabil pentru copil să scoată și să le pună în blocuri.
【Calitate fiabilă și cadou muzical de jucărie】 Această jucărie cu xilofon este o jucărie grozavă cu instrumente muzicale pentru a ajuta copilul să învețe și să cânte muzică, inspiră talentul copilului pentru muzică. Această jucărie pentru copii de 12-18 luni este realizată din material ABS ecologic, care este sigur, nu. -toxic si durabil. Sunt cele mai bune jucării cadou pentru băieți de 1 an.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.