Jucării Montessori pentru vârsta de 1 an, Jucării cu bule senzoriale pentru 1-2, Jucării de călătorie pentru bebeluși Jucării pentru activități de tragere OZN din silicon de calitate alimentară pentru 1-3 copii mici, Cadouri pentru prima zi de naștere Umplutură de ciorapi pentru copii


Pret: £15.99
(as of Nov 03,2022 10:26:29 UTC – Detalii)

Jucării senzoriale pentru bebeluși pentru 6 luni Plus
【JUCĂRII MONTESSORI PENTRU BEBE】Această jucărie montessori este concepută sub forma unui OZN pentru a stimula curiozitatea și imaginația bebelușului tău. Potrivirea culorilor bogate și strălucitoare poate promova cunoașterea culorii copilului, atrage atenția copilului. Coarda trasă în sus și în jos poate promova copilul să dezvolte abilitățile motorii fine și capacitatea de coordonare ochi-mână, astfel încât copilul să se cufunde în lumea jocurilor educaționale. Jucarii Montesorri pentru bebelusi fete 18-24 luni. Jucării pentru bebeluși pentru 18-24 luni
【MATERIAL SIGUR】Această jucărie interactivă amuzantă cu șnur de tragere realizată din silicon alimentar și ABS, material sigur, non-toxic. Jucăriile din silicon de calitate alimentară pot ameliora disconfortul bebelușului în timpul dentiției, pot calma emoțiile copilului și îl pot lăsa să mestece cu încredere. Este o jucărie grozavă de călătorie cu avionul pentru 18 24 luni bebeluși 1-2 ani băieți fete.
【UȘOR DE CARRAT】Volumul jucăriei Montessori este compact și ușor de transportat. Jucăria de activitate cu șnur este ușoară și portabilă, ocupă foarte puțin spațiu și este ușor de depozitat. Această jucărie senzorială pentru bebeluș le permite bebelușilor tăi să experimenteze distracția de a trage un șnur. Jucăria de activitate cu șnur de tragere are un clopoțel încorporat, astfel încât, cu o tragere și o agitare ușoară, soneria va suna. Jucării de călătorie pentru copil de 1 an, cadou pentru prima zi de naștere pentru băieți fete.
【IDEE DE CADOURI PERFECTĂ PENTRU BEBELIȚI】 Jucăriile montessori pentru călătorii vor aduce bebelușilor tăi dragi mai multă fericire, acestea ar fi cadourile perfecte pentru copilul tău ca cadouri de aniversare, cadouri de Paște, cadouri de Crăciun, cadouri de Ziua Copilului, cadouri de Anul Nou, cadouri de botez. Jucării de activitate pentru bebeluși pentru copii de 18 luni. Jucării senzoriale pentru bebeluși pentru 18-24 luni băieți fete.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.