Jucării Montessori pentru copil mic, jucării educaționale din lemn pentru băieți și fete, sortare a culorilor care se potrivesc Jucării educaționale din lemn pentru copii de 2 3 4 ani, lemn preșcolar Învățare Joc de abilități motorii fine


Pret: £19.99
(as of Jan 07,2023 00:46:54 UTC – Detalii)

Jucării Montessori pentru copil mic, jucării educaționale din lemn pentru băieți și fete, sortare a culorilor care se potrivesc Jucării educaționale din lemn pentru copii de 2 3 4 ani, lemn preșcolar Învățare Joc de abilități motorii fine
🌈Jucării educaționale pentru copii – Printr-o varietate de jocuri interesante, exersați abilitățile motorii fine ale bebelușilor peste 1 an, antrenați coordonarea ochi-mână, dezvoltați recunoașterea fructelor copiilor, recunoașterea culorilor și abilitățile de potrivire a formelor și antrenați copiii să depoziteze , clasificați și rezolvați probleme și alte abilități de viață. Este una dintre cele mai bune alegeri de jucării pentru copiii preșcolari de 2-4 ani.
✨Calitate înaltă și design rafinat – Siguranța este întotdeauna primul! Jucăriile din lemn Kizmyee sunt realizate din lemn natural sigur, proiectat cu margini lustruite, colțuri rotunjite și vopsea ecologică pe bază de apă. Puternic și durabil, nu este ușor de îndoit, rupt și deformat. Păstrați-vă băieții și fetele în siguranță pentru a se juca.
🌷Timp fericit de recoltare a morcovilor — Jucăria pentru copii mici de recoltare a morcovilor este plină de distracție, copiii pot invita părinții sau prietenii să se joace, își pot alege timpul de recoltare a morcovilor, recunoașterea culorilor fructelor și formei, potrivirea, prinderea iepurilor și o varietate de metode de joc. fă-ți copilul mai fericit, îmbunătățind prietenia dintre bebeluși și sporind relația părinte-copil. Bebelușul va petrece ore întregi și va face plăcere să se joace cu ele.
🍀 Idei minunate de cadouri: Această jucărie este un cadou ideal pentru cadourile pentru fete și băieți de 2 3 4 ani, care este distractivă și are o mare valoare educațională. Adaugă aceste jucării montessori Kizmyee pentru a oferi copiilor tăi experiență de învățare practică și pentru a îmbunătăți coordonarea ochi-mână, abilitățile motorii fine, abilitățile de rezolvare a problemelor și abilitățile sociale. Haide, invită prietenii sau părinții bebelușului să se joace împreună și învață-i pe copii cunoștințe prin joacă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.