Jucării Montessori pentru copii de 1 an Băieți Fete Jucării senzoriale pentru abilități motorii fine pentru copii Jucării cu crabi Pentru 18 luni Învățare educațională Vârsta 1-3 ani pentru unul Două aniversare de Crăciun Băieți Cadouri pentru fete


Pret: £8.99
(as of Jan 07,2023 11:04:39 UTC – Detalii)

JUCĂRIE CU SINĂ DE TRAGERE DE CRAB
【NOUL JOC ACTUALIZAT】Jucăriile pentru copii mici, bandă de răsucire și caracteristică de alunecare a mingii incluse în jucăria cu crab este un nou element de concept care încurajează copilul să atingă și să apese, exersând dexteritatea degetelor mici. În plus, frânghia scoate un sunet când este trasă în sus și în jos, iar ochii crabului se mișcă înainte și înapoi și sări în jur pentru a se distra.
【JUCĂRII PENTRU BEBELI 12+ LUNI】Tragând cordonul în sus și în jos, copiii mici își pot dezvolta abilitățile motorii, explorarea senzorială, abilitățile motorii fine și coordonarea ochi-mână. Ca jucarii de calatorie pentru copii 1-3 ani, jucarii educative pentru 1 an, jucarii senzoriale bebe 18+ luni, jucarii montessori pentru 1 2+ ani, jucarii pentru copii autisti. Jucăriile senzoriale cu crabi pot fi agățate de scaune pentru copii, cărucioare sau chiar pătuțuri. Dimensiunea moderată îl face portabil și potrivit pentru călătorii rutiere, cu trenul și cu avionul. Cadoul perfect pentru copil mic.
【MATERIAL 100% SIGUR】 Această jucărie interactivă cu șnur de tragere a fost realizată din silicon alimentar și ABS. Este fabricat din silicon alimentar de înaltă calitate, fără BPA, care este potrivit pentru bebelușii cu vârsta între 12-18 luni, poate ameliora disconfortul gingiilor de dentiție a bebelușului și îi poate ajuta pe bebeluși să dezvolte abilitățile de mestecat. Jucării educative pentru 1 2 3 ani, jucării de învățare 1 an, cadouri pentru 1 2 3 ani băieți fete.
【CEL MAI BUN CADOU PENTRU COPII】 Jucăriile de mestecat senzorial pentru dezvoltare timpurie și activitate le vor aduce copiilor tăi mai multă fericire, vor spori relația părinte-copil, concepute pentru a-i face pe copii mai inteligenți, mai imaginativi și mai creativi, să scadă anxietatea copiilor cu autism. Așadar, ar fi cadoul perfect pentru fetițe de 1 2 3 4 ani băieți ca cadou de zi de naștere, baby shower, Paște, Ziua Recunoștinței, Crăciun, Ziua Copilului, Cadou de Anul Nou.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.