Jucării Montessori pentru băieți de 1 2 3 ani, jucării de stivuire din lemn pentru copii mici, jucării senzoriale educaționale, sortare de forme pentru recunoașterea culorilor, cadou de învățare preșcolară pentru copii de 1-3 ani


Pret: £10.99
(as of Jan 06,2023 10:54:57 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

【CONSTRUIȚI ABILITĂȚI MULTIPLE】În procesul de a juca cu jucăriile Montessori, construiți recunoașterea timpurie a animalelor, numărarea, forma, culoarea și dimensiunea. Ajută coordonarea ochi-mână a copiilor, exersează forța brațului și flexibilitatea degetelor copiilor, le stimulează, de asemenea, imaginația și creativitatea și cultivă abilitățile motorii fine. Jucării grozave pentru copii mici pentru băieți și fete.
【DEZVOLTĂ CREIERUL BEBELOR】Copiii pot sorta după formă, după culoare sau după numărul de găuri pentru cuie. Această jucărie de învățare are 16 animale drăguțe și este multicoloră, ajută copiii să învețe forme, culori și animale. Copiii pot folosi animalele drăguțe imprimate pe blocuri pentru a-și crea propria lume animală, pentru a le stimula imaginația.
【MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE】 Jucăriile senzoriale pentru bebeluși sunt fabricate 100% din lemn netoxic, cu vopsea pe bază de apă, care este sigură pentru copii, precum și ecologică. Jucăriile pentru bebeluși au o margine netedă, protejează pielea delicată a bebelușului. Stivuitorul geometric colorat este o jucărie distractivă și educativă pentru copilul tău. Făcându-l un cadou perfect pentru ziua de naștere, carnaval, Crăciun și Anul Nou.
【GARANTIE DE SERVICIU】 Jucăriile detașabile de stivuire sunt un plus binevenit și bine îndrăgit pentru orice familie cu un copil mic, un element de construcție ideal pentru copiii mici 1-3. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați, le vom rezolva pentru tu prima dată.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.