Jucării Fidget, Pachet Jucării Fidget pentru copii, Pachet Fidget senzorial Jucării pentru ameliorarea anxietății pentru autism, Set de jucării Fidget simple cu Popper Fidget pentru umplerea pungilor de petrecere, Recompensă pentru clasă școlară


Pret: £12.99 - £10.99
(as of Oct 31,2022 09:32:55 UTC – Detalii)

Fii la curent cu tendințele și fă-ți viața plină de energie și distracție!
🎈 Pachet Fidget: Acest set de jucării fidget conține toate jucăriile populare actuale, un total de 29 de jucării fidget. 1 * Jucărie cu bule de împingere în formă de înghețată, 1 * Jucărie mică, 4 * Jucării moi, 1 * Jucărie pentru căcatiță, 2 * Urme de șarpe, 6 * Jucărie cu tăiței de maimuță, 4 * Jucării cu plasă și marmură, 6* Little Sticky Ball, tub pop 4*.
⚡ Potrivit pentru toate ocaziile: set de jucării Fidget care poate fi ținut în palmă. Majoritatea jucăriilor sunt de buzunar și foarte portabile, așa că te poți juca în birouri, case, biserici, biblioteci, stații, săli de clasă de educație specială, săli de tratament și săli senzoriale, precum și pe drum. Pot fi folosite chiar și ca jucării de călătorie. Este, de asemenea, o jucărie foarte cool pentru familie și prieteni.
🎁 Cadoul perfect: Setul nostru de jucării este ușor de mutat și este foarte potrivit pentru cadouri pentru petrecerea de ziua de naștere, recompense în clasă, carnaval, premii cu comori, cadouri de petrecere, umplutură de coș de Paște, premii și jucării de Halloween și umplutură de șosete de Crăciun.
🎇 Materiale de înaltă calitate: Aceste pachete de jucării sunt realizate din materiale sigure și sunt ușor de jucat și de transportat. Durabil, non-toxic, moale și durabil și nu va provoca alergii ale pielii. Este sigur și de încredere. Îți poți lăsa copiii să-l folosească în siguranță.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.