Jucării de stivuire pentru bebeluși pentru băieți de 1 an, fete, jucării de stivuire senzorială pentru copii Montessori cu sunete, inele curcubeu Jucării educaționale pentru abilități motorii fine Cadouri pentru băieți de 1, 2 și 3 ani, fete cu vârsta peste 18 luni


Pret: £12.99 - £9.99
(as of Jan 05,2023 15:23:36 UTC – Detalii)

Un foșnet liniștitor în timp ce se agită amuzant în timp ce se clătinește poate atrage atenția bebelușului și îi poate dezvolta auzul senzorial.
【Design unic】- Jucăriile cu autism pentru copii de 1 an prezintă, de asemenea, două cuburi de margele sudate sonic cu bile încorporate care se agită pentru a produce un sunet plăcut și pentru a stimula dezvoltarea auzului bebelușului. Sunetele amuzante pot atrage atenția bebelușului. Jucării educaționale pentru 1 2 3 ani, jucării montessori pentru 1 an+, jucării de dezvoltare pentru 1 2 3 ani, cadouri fetiță de 1 an, jucării pentru bebeluși 6 luni.
【Educația pentru învățare timpurie Dezvoltarea jucăriilor】- Copiii pot stivui jucăriile pentru copii de 1 an în orice mod doresc. Cele 7 bucăți de inele cerc de stivuire cu aspect unic cu design includ litere, formă, numere, textură diferită. Jucăriile Montessori pentru copiii de peste 1 an exersează abilitățile și creativitatea copiilor. Textura vie și designul marginilor concave și convexe îmbogățesc percepția tactilă a bebelușului și îmbunătățesc capacitatea de recunoaștere vizuală.
【Construiți abilități motorii fine】- Stivuirea ajută copilul să dezvolte coordonarea ochi-mână și îl introduce în conceptul de dimensiune relativă pe măsură ce învață să sorteze și să stivuească de la cel mai mare la cel mai mic! Copiii își construiesc abilitățile timpurii de diferențiere a formei, culorii și mărimii prin jucării cu abilități motorii fine.
【Materiale ABS de siguranță】- Această jucărie pentru fetiță de 1 an este fabricată din materiale non-toxice și nu conține BPA și ftalați! Aveți o senzație bună de mână și masticabilă.
【Sfaturi】 – Baza jucăriei nu poate intra în apă pentru a preveni ruginirea foii metalice de fier din bază.
【Cadouri pentru preșcolar】- Jucăriile noastre pentru copii 6 9 12 18+ luni vă ajută să descoperiți noi distracție de învățare de fiecare dată când oferiți un cadou! Este un Crăciun bun, Paște, școală acasă, ziua de naștere cadouri ideale pentru 1 2 3 o fete de doi ani băieți. Cadouri pentru prima aniversare pentru fete.
【Service】- Dacă există vreo problemă, anunțați-ne, apoi vom face o soluție satisfăcătoare specială pentru dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.