Jucării de construcție pentru băieți 6-12 ani, set de jucării de construcție, jucărie STEM 5 în 1 cu motor electric pentru copii, jucării de construcție pentru vârsta de 5 7 8 9 10 11 ani, 113 bucăți blocuri de construcție de inginerie DIY


Pret: £23.99
(as of Jan 07,2023 13:21:59 UTC – Detalii)

KIDPAL STEM ÎNVĂȚARE

Jucăriile noastre de construcție au fost create pentru a include caracteristicile de siguranță necesare, deoarece credem cu tărie în siguranța copiilor în primul rând și facem experiențe educaționale atât distractive, cât și inofensive.
Setul nostru de jucării pentru învățarea tulpinii constructorului este conceput pentru a implica copiii în învățarea STEM (știință, matematică, inginerie și matematică) la o vârstă fragedă pentru a-i ajuta să dezvolte abilitățile necesare pentru a participa la clasă și pentru a avea succes într-o lume în schimbare rapidă. .

CARACTERISTICI ALE CONSTRUCȚILOR STEM

-STEM acceptat– Această jucărie de învățare a tulpinii este concepută pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani, pentru a-și îmbunătăți abilitățile STEM.
-Usor de spalatcu o baie de apă caldă pentru a preveni lipirea prafului.
-Pastrati usor– Cutie de depozitare pentru jucării, care este un container grozav pentru ciorapi atunci când nu este folosit.
Menține copiii distrați ore întregi și eliberează timpul părinților.

Învață și joacă

Aceste jucării educative de 5 6 7 ani pot îmbunătăți imaginația și creativitatea copiilor în timp ce se joacă.

Îmbunătățirea conștientizării muncii în echipă

Potrivit pentru mai mulți copii să se joace împreună și să-și dezvolte conștientizarea echipei și să îmbunătățească capacitatea de manipulare.

Abilități practice îmbunătățite

Citiți instrucțiunile, găsiți accesoriile corespunzătoare și îmbunătățiți capacitatea de coordonare mână-ochi.

Antrenament logic

Copiii vor întâmpina unele probleme în timp ce se joacă, aceste jocuri educative cu jucării le pot îmbunătăți gândirea logică și capacitatea de rezolvare a problemelor.

CONSTRUIȚI-VĂ MODELE ELECTRICE UNICE

Spre deosebire de alte blocuri de construcție de marcă, jucăriile noastre cu tulpină pentru copii pentru vârsta de 5 6 7 8 sunt livrate cu un motor cu baterie.

MODELE DE MERCAT

Puteți instala bateriile și puteți porni comutatorul pentru a merge când modelele sunt asamblate, ceea ce crește distracția de a juca.

CE VEȚI OBȚINE DIN ACESTĂ JUcăriE STEM

  • Cutie de depozitare * 1
  • Instrucțiuni detaliate * 1
  • 113PCS piese de construcțieÎmbunătățiți imaginația spațială și munca în echipă – Jucăria bloc de construcție DIY vine cu 113 componente de siguranță pe care le puteți crea 5 modele diferite, cum ar fi mașini de curse, cărucioare, roboți, macarale și excavatoare. Creativitatea și imaginația copilului dumneavoastră vor fi întărite.
Jucărie practică de învățare pentru tulpină: trusele educaționale pot ajuta la creșterea încrederii sociale și la îmbunătățirea rapidă a coordonării ochi-mână ale copiilor și a abilităților de manipulare. Acest joc de creier încurajează gândirea logică și rezolvarea problemelor pentru ore întregi de distracție.
CEL MAI BUN CADOU PENTRU ANIȘTERE SAU CĂRĂCIUN – Jucăria noastră de învățare STEM este durabilă și sigură, astfel încât copiii tăi vor fi ocupați ore întregi. Este într-adevăr o jucărie perfectă pentru ziua de naștere sau cadou de Crăciun pentru copiii de 5 6 7 8 9 10 11 12 ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.