Jucării de baie Skipose, Jucărie cu stropi de apă cu pulverizare de balenă Jucării plutitoare cu lumină LED Cadă Duș Piscina Jucărie de baie pentru bebeluși Copii mici Copii Pulverizator electric cu apă (alb)


Pret: £14.99 - £12.74
(as of Jan 06,2023 09:45:33 UTC – Detalii)

      Jucării de baie pentru copii mici luminează jucării de baie cu balenă de 1 an jucării de baie pentru copii jucării de baie pentru copii jucării de baie
Jucărie automată cu apă: jucăriile pentru cadă vor fi activate la contactul cu apa, se aprinde și clipește de la sine. Cu jucăriile de baie luminoase, bebelușii vor fi foarte fericiți și se vor bucura de fiecare dată de baie.
Jucărie sigură pentru copii și durabilă: Aceste jucării de baie pentru bebeluși sunt fabricate din componente electronice ABS de înaltă calitate, marginile rotunde și super durabile ale jucăriilor pentru copii mici pentru a proteja pielea copiilor în timpul explorării lumii noi. Este echipat cu un inel de etanșare care previne scurgerea și împiedică pătrunderea apei în el.
cadou bun pentru bebelușul tău: jucăriile pentru stropire sunt grozave pentru baie, piscină sau ca cadou pentru zile de naștere, vară, baby showers și cadouri de petrecere. Jucării de scăldat, învârtire și plutire pe apă, stropiri fântâni stimulatoare, aducând divertisment nesfârșit la baby shower.
Ambalare: 1 * Jucării de baie cu pulverizare cu apă. Utilizarea bateriei: poate fi folosită după instalarea bateriei 3AAA (nu sunt incluse)

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.