Jucării de baie pentru bebeluși, pulverizator electric de caracatiță pentru piscină, jucărie cu apă, jucării pentru cadă de baie iluminată cu LED, cadouri pentru copii, fete și băieți, la timpul băii


Pret: £14.99 - £11.99
(as of Jan 07,2023 12:13:47 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

SIGUR PENTRU COPII: Jucăria noastră de baie pentru bebeluși este fabricată din componente electronice ABS de înaltă calitate, marginile rotunde, super durabile ale jucăriilor pentru copii mici, pentru a proteja pielea copiilor în timpul explorării lumii noi. Este echipat cu un inel de etanșare care previne scurgerea și împiedică pătrunderea apei în el.
FLASH CULORI DIFERITE: Lumină colorată intermitentă și pulverizare de fântâni interesante, aducând divertisment nesfârșit pentru baia bebelușului, ușor de a atrage atenția copiilor tăi, jucărie de baie distractivă pentru a-ți atrage copilul să facă băi, spray de top rafinat, poate pulveriza o mulțime de coloană de apă.
Cel mai bun cadou pentru copii: această jucărie de baie Octopus cu stropitoare cu apă poate fi folosită în cadă, piscină, duș, poate fi folosită și în aer liber și pe plajă. Jucăria este mai interesantă pentru toți bebelușii și copiii. Este un cadou de ziua prefect sau de petrecere.
CEL MAI BUN SERVICIU PENTRU DVS.: Pachetul nostru conține 1 stropitor de jucărie de baie de caracatiță, 1 șurubelniță. Necesită 3 baterii AAA obișnuite (nu sunt incluse), dacă aveți întrebări despre acest articol, vă rugăm să ne contactați oricând, oferim returnare și schimb gratuit pentru 1 an.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.