Jucării de baie pentru bebeluși Jucării de piscină pentru copii Copii mici 1 2 3+ ani Băieți Fete Jucărie de apă Cadă de baie Joc de pescuit Rechin Grabber Set de timp pentru baie Fără mucegai pentru vârsta de 3 4 5 6 7 8 Cadouri de zi de naștere


Pret: £13.99 - £10.99
(as of Oct 30,2022 21:48:01 UTC – Detalii)

mâner potrivit
🐬 【DESIGN UNIC】 Apucătorul de rechini poate „mânca” peștele, care este proiectat cu o prindere ergonomică pentru copiii cu mâini mai mici, ușor de strâns mânerul rechinului pentru a deschide gura și excelent pentru a construi puterea de prindere a copiilor. Jucărie de pescuit, Copiii pot învăța despre prinderea peștilor cu undița și plasa.
🐬 【DISTRACȚIUNEA ÎNPLATĂ】 Perfect pentru copii să se joace în cadă sau piscină și există mai multe moduri de joacă pentru a dezvolta abilitățile motorii ale bebelușului și cooperarea ochi-mână. De asemenea, îi ajută pe copii să identifice „peștele” galben, albastru, verde, portocaliu și să-i prindă pe fiecare atunci când este întrebat.
🐬 【MATERIALE ȘI SIGURANȚĂ】Nu vă faceți griji cu privire la materialele periculoase! Jucăriile sunt fabricate din material ABS de înaltă calitate și non-toxic, cu colțuri netede și fără bavuri, fără BPA și sigure pentru copiii tăi. Lăsați copiii să se bucure de un mediu de baie sigur.
🐬 【CADOU PERFECT și GARANȚIE】Acest set de jucării de baie pentru pescuit cu rechini este un cadou foarte distractiv de Crăciun/sărbătoare/aniversare pentru fetița de 3 ani. Garanție de satisfacție 100%. Dacă aveți orice problemă cu produsul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând, vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problemă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.