Jucării de baie pentru bebeluși DS Brands Busybaby – 26 de jucării senzoriale pentru bebeluși – jucării cu ventuză, carte de baie, bărci, numere de spumă, rotiță cu plasă de depozitare – jucării de baie sigure pentru copii mici – set cadou pentru ciorapi pentru bebeluși


Pret: £21.99
(as of Jan 05,2023 11:56:42 UTC – Detalii)

jucării de baie

👶 Sprijină dezvoltarea timpurie a copilului tău: cu o gamă largă de jucării senzoriale pentru bebeluși, setul nostru de baie trezește simțurile bebelușului tău, încurajează învățarea dimensiunilor, formelor și culorilor, întărește abilitățile motorii cheie și ajută la construirea coordonării ochi-mână.
👶 Faceți ca ora de baie să fie mai plăcută: cu cât copilul dumneavoastră se distrează mai mult în cadă, cu atât mai bine. Această jucărie colorată de baie pentru bebeluși îi menține fericiți și distrași, face scăldatul mai ușor și vă ajută să construiți o legătură puternică cu copilul dumneavoastră.
👶 Păstrați jucăriile de baie pentru copiii dvs. curate și ordonate: jucăriile noastre pentru copii vin cu o pungă de plasă pentru depozitarea jucăriilor de baie, care este realizată din țesătură plasă, pentru a permite scurgerea ușoară a excesului de apă și are ventuze care o mențin atașată de perete, pentru a preveni mizerie în baie.
👶 Cadou pentru Baby Shower gata pentru cadou: Căutați un cadou special pentru baby shower, un cadou de ziua de naștere pentru un băiat sau o fetiță de 1 an sau un set de umpluturi pentru ciorapi de Crăciun? Jucăriile noastre vin într-o cutie de cadou drăguță, gata să fie oferită ca un cadou atent pentru bebeluș sau copil mic.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.